Acasa Actualitate-InternaSocial Salariul minim în construcții, agricultură și industria alimentară a fost majorat de Guvern

Salariul minim în construcții, agricultură și industria alimentară a fost majorat de Guvern

scris de Ștefan Constantinescu
333 Afisari

Guvernul a adoptat, marți, Ordonanța de Urgență cu noile valori ale salariului minim în construcții, agricultură și industria alimentară, care se vor aplica începând cu veniturile aferente lunii noiembrie:
Salariul minim brut va fi de 4.582 de lei în sectorul construcțiilor (față de 4.000 de lei în prezent), iar în domeniul agricol și în industria alimentară salariul minim brut va fi 3.436 de lei (față de 3.000 de lei în prezent).
„Astfel, vor fi protejate veniturile din aceste domenii importante pentru economia României și după introducerea contribuției pentru sănătate. Aceste valori au fost stabilite de Guvern prin consultări cu sindicatele și patronatele, în cadrul Consiliului Național Tripartit și pentru Dialog Social”, a informat Guvernul, într-un comunicat de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult