Acasa Actualitate-InternaSocial Sărbători fericite, legătura între Băsescu şi Google

Sărbători fericite, legătura între Băsescu şi Google

scris de D.S.S.
1 afisari

Ce legătură este între Sărbători fericite de la Google! şi Traian Băsescu ? Şi motorul de căutare Google si presedintele Traian Băsescu le-a urat românilor Sărbători fericite.

Sărbători fericite de la Google si Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu, aflat în vacanţă la Predeal, le-a urat duminică românilor „să aibă pace în familii, bucurie,speranţă şi să se distreze„. „Până la urmă viaţa nu este numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri. Viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă”, a declarat Traian Băsescu.

El a spus că se simte bine, că îi place să iasă în la aer, în pădure şi să meargă cu snowmobil-ul. Preşedintele Băsescu a mărturisit că speră ca Moş Crăciun să-i aducă linişte, adăugând că grijile nu mai sunt la el, ci la Guvern.  „Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentară, în niciun caz nu sunt la mine”, a declarat Traian Băsescu, la Antena3.
Întrebat cum vede 2013 pentru România, Traian Băsescu a spus că, din punct de vedere economic, „este un an riscant” dar, din punct de vedere politic, „este un an care nu poate să pună probleme pentru că există o majoritate uriaşă şi un guvern cu o susţinere populară şi parlamentară extraordinar de ridicată, ceea ce îi va permite să-şi îndeplinească toate cele asumate în programul anunţat cu ocazia învestiturii”.

De asemenea, preşedintele a afirmat că ceea ce îşi doreşte cel mai mult este ca „Guvernul să realizeze promisiunile”.  „Cel mai mult mi-aş dori ca Guvernul să realizeze promisiunile pentru că ar fi, dacă vreţi, şi o satisfacţie a mea. Ce nu s-a putut face datorită conjuncturii cu guverne care au fost din partea dreptei, sper, aşa cum s-a angajat şi premierul (Victor Ponta – n.r.), şi Crin Antonescu, şi majoritatea parlamentară, sper ca ceea ce ei au promis să poată face pentru că românii vor fi fericiţi odată cu împlinirea a ceea ce au promis”, a declarat Traian Băsescu, adăugând că „Guvernul poate fi un Moş Crăciun, să facă surprize plăcute, daruri”.

Preşedintele a spus că a pregătit deja bradul la vila unde este cazat la Predeal.  „Multe aştept, depinde ce mi se dă”, a declarat Traian Băsescu, întrebat ce doreşte să-i aducă Moş Crăciun. „Îmi pot dori orice, aşa nu pot să spun că-mi lipsesc şosetele sau pijamalele, dar s-ar putea să primesc o pijama şi o pereche de şosete”, a spus preşedintele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult