Acasa Actualitate-InternaSocial Şase persoane rănite după ce au plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Şase persoane rănite după ce au plonjat cu maşina în Dâmboviţa

scris de C.F.V.
50 afisari

Şase persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism şi apoi a plonjat în râul Dâmboviţa, la ieşirea din Capitală, trei dintre victime fiind în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.50, la intersecţia Splaiului Independenţei cu Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada.
Şoferul unui autoturism marca Audi, în care se mai aflau patru pasageri, nu ar fi dat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism, marca Golf, în care se afla doar şoferul, din impact primul autovehicul plonjând în râul Dâmboviţa.

Toate cele şase persoane implicate în accident au fost rănite. Două dintre victimele din maşina care a căzut în râu au ieşit singure din apă, reuşind să mai scoată la suprafaţă încă o persoană, potrivit sursei citate.

La sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei victime erau în stop cardiorespirator, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spitale din Capitală: două la Spitalul Bagadasar Arseni, una la Spitalul de Urgenţă Floreasca, două la Spitalul Sfântul Ioan şi una la Spitalul Pantelimon, conform sursei citate.

La locul accidentului au intervenit şase ambulanţe SMURD, trei cu medic şi trei fără medic, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

viewscnt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult