Acasa Actualitate-InternaSocial Satu Mare – Explozie la ștrand: Copil de 6 ani și pǎrinții sǎi au fost rǎniți

Satu Mare – Explozie la ștrand: Copil de 6 ani și pǎrinții sǎi au fost rǎniți

scris de Laurentiu Banches
67 Afisari

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare  a anunțat cǎ explozia de la ștrandul Acȃș s-a produs luni, 1 septembrie, ȋn jurul orei 18:00.

Satu Mare - Explozie la ștrand: Copil de 6 ani și pǎrinții sǎi au fost rǎniți (foto:skytrip.ro)

Satu Mare – Explozie la ștrand: Copil de 6 ani și pǎrinții sǎi au fost rǎniți (foto:skytrip.ro)

Ȋn urma acestei deflagrații, un copil de șase ani şi părinţii săi au suferit arsuri grave fiind transportaţi serviciul judeţean de ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean Satu Mare. Cei doi adulţi au suferit arsuri pe 70 – 80 % din corp, iar copilul pe 50 – 60 % din suprafaţa corpului.  Pacienţii erau conştienţi şi au primit calmante, urmând să fie transportaţi la Bucureşti pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anunțat că ministrul Gabriel Oprea a solicitat un avion militar pentru preluarea răniţilor. Potrivit mediafax, avionul a decolat, luni noaptea, cu un echipaj SMURD la bord, pentru a-i transporta pe cei doi adulţi la Spitalul de Arşi şi pe copil, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS