Acasa Actualitate-InternaSocial Scandal electoral în Vaslui. Un viceprimar a luat la bătaie un paznic

Scandal electoral în Vaslui. Un viceprimar a luat la bătaie un paznic

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Vicerpimarul din Murgeni, judeţul Vaslui, Mihai Borş este cercetat  de poliţie după ce ar fi bătut un bărbat pe motiv că nu a păzit afişe electorale.

Scandal electoral în Vaslui. Un viceprimar a luat la bătaie un paznic (foto:sursazilei.ro)

În plângerea depusă la poliţie, paznicul, în vârstă de 47 de ani, a susţinut că a fost lovit cu pumnii în faţă de către viceprimarul oraşului Murgeni, Mihai Borş, în timp ce îşi făcea serviciul de pază la o societatea comercială din localitatea vasluiană. În urma acestui incident, bărbatul a ajuns la spital cu faţa plină de sânge, el primind îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihael Ştraub, a declarat pentru mediafax că”Bărbatul a reclamat că în timp ce efectua serviciul de pază la un depozit de materiale de construcţie a fost lovit de reprezentantul unei alianţe politice, pe motiv că ar fi refuzat să răspundă solicitării de a avea în grijă afişele electorale lipite în zona respectivă.” Ea a mai menţionat că „reclamantul a mers la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără însă a fi necesară internarea acestuia. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe”.

De partea cealaltă, viceprimarul Mihai Borş spune că a avut o discuţie „aprinsă” cu paznicul, dar că nu l-a agresat şi că, de fapt, acesta s-ar fi împiedicat şi s-a lovit cu faţa de o maşină parcată în zonă. Paznicul care a depus plângere la poliţie este simpatizant al PDL, în timp ce viceprimarul Mihai Borş este membru PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult