Acasa Actualitate-InternaSocial Scandal la Constanţa, la festivităţile dedicate Zilei Marinei. (VIDEO)

Scandal la Constanţa, la festivităţile dedicate Zilei Marinei. (VIDEO)

scris de D.S.S.
4 afisari

Miron Cozma a iscat, duminică, un scandal de proporţii la Constanţa. Acesta a izbucnit după ce reprezentanţii Revoluţionarilor constănţeni şi ai Cadrelor Militare în Rezervă nu au apucat să mai depună coroane de flori la Monumentul Marinarilor de pe faleza Cazino. Ultimele patru organizaţii invitate la eveniment au fost anunţate de reprezentanţii Forţelor Navale că momentul depunerii de coroane s-a încheiat.

foto ziuadeconstanta.ro

Prezent la depunerea de coroane la monumentul marinarului necunoscut, Miron Cozma s-a enervat când a văzut că organizatorii evenimentului nu l-au strigat să-şi depună coroana. Ba mai mult, au încheiat festivitatea fără să-l ia în considerare. Supărat, fostul lider al minerilor a aruncat coroana în mare şi a început să se certe cu jandarmii.
Este ruşinos modul în care au procedat cei de la Garnizoană, în condiţiile în care am primit o invitaţie prin care am fost rugaţi să-i onorăm cu prezenţa„, a declarat Remus Macovei, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă, filiala Constanţa. „Am dat două milioane pe aceste coroane şi am vrut şi noi să ne cinstim eroii. Am aşteptat să se termine manifestările şi am depus apoi florile„, a completat acesta. Mai nemulţumiţi de decizia reprezentanţilor Forţelor Navale au fost revoluţionarii, care, în frunte, din câte se pare, cu Nicolae Mavrodin, au aruncat coroana în mare.

Ceremonia de depunere de coroane la monumentul Crucea Marinarilor a fost organizată de Statul Major al Fortelor Navale cu ocazia Zilei Marinei. La eveniment fusesera invitate toate autoritatile locale, civile si militare.

2 comentarii

mihaimelcescu 15-08-2011 - 11:25

miron cosma a uitat scandalul facut dealungul timpului si cred cai este dor de detentie ,acest individ nu merita aconvetui printre cetateni romaniei.
toti cetateni sunt obligati sa respecte legea, nu a aduce injurii angajatilor statului si ai vorbi la pertu .
ar trbui interdictie in toate zonele unde provpaca scandal

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult