Acasa Actualitate-InternaSocial Scandalos. Un liceu din Bucureşti dă Accept homosexualilor VIDEO

Scandalos. Un liceu din Bucureşti dă Accept homosexualilor VIDEO

scris de M.A.
97 afisari

Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Bucureşti a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept, ONG care apără drepturile homosexualilor. Este o situaţie unică în România, iar părinţii sunt nemulţumiţi.

Un liceu din Bucureşti dă Accept homosexualilor

Un liceu din Bucureşti dă Accept homosexualilor

Elevii unui liceu din Capitală au mărşăluit pe holurile şcolii cu steagul gay, îndemnaţi chiar de o profesoară. Ea a încercat să-i convingă să meargă şi la parada anuală a homosexualilor. Colegiul Naţional „George Coşbuc” a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept pentru a desfăşura „Luna minorităţilor sexuale” în şcoală, transmite TVR News. Un seminar pe această temă a avut loc şi joi dimineaţa, fără ştirea Ministerului Educaţiei. La curs au luat parte elevii de gimnaziu, lucru ce i-a nemulţumit pe unii părinţi.

Părinţii nemulţumiţi nu şi-au mai lăsat copiii să participe la aceste ore, iar joi au cerut ajutorul TVR.

Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Bucureşti este singurul din România care a încheiat un parteneriat cu Fundaţia Accept. Iniţiativa a fost a profesoarei, susţin reprezentaţii ONG-ului care apără drepturile homosexualilor.

Nici Ministerul Educaţiei, nici Inspectoratul Şcolar nu vor să facă declaraţii până la finalizarea anchetei. Mai multe organizaţii neguvernamentale şi un judecător de tribunal au protestat public faţă de aceaste iniţiative. Printr-o scrisoare deschisă adresată autorităţilor şcolare, Guvernului şi Parlamentului, au cer să fie interzise imediat.

10 comentarii

Tache 09-02-2013 - 17:27

” Aceste actiuni au loc in liceu de 4 ani. ” Din 2009. traian basescu cu cele 40% de homosexuali din popu latia Romaniei…….

DXN 09-02-2013 - 17:31

PERICOL!
Poponarii, sau cum li se zicea prin ’35-’45 „OMOCENII” sunt in afara a tot ce inseamna religios!
Sa fie restrictionati, reinstruiti si inchisi , ca pe vremuri leprosii-leprozerii, in GA(U)OAZERII!
Din sase in sase ore sa fie selectionati toti cei carora nu li se mai scoala si sa fie impuscati/spanzurati/injectie letala/cianura/etc.
BRAVO DOMNULEEE BATCA!
Sincer!

briel 09-02-2013 - 19:56

? e ceva cu postarea de mesaje ?

Nu stiu daca realizati ca fiecare pas pe drumul asta este pentru populatia Romaniei o dorinta de a face un pas inapoi in bratele Rusiei homofobe, nationalist-patrioate si … ortodoxe. Asta este. Fara parere de rau.

Marius Batca, de acord cu tot ce ai scris in articolul exploziv.

kapo 10-02-2013 - 09:14

„brielule”, mai bine faci tu un pas inainte si te apleci gratios pentru a primi „lumina” occidentului poponar direct in dos !

BULA 10-02-2013 - 13:03

Ziua veche, stergeti poza scarboasa de la acest articol, altfel, se poate zice ca aprobati in mod subtil aceasta mizerie.

Marius Bâtcă 10-02-2013 - 13:23

De ce, bre, BULA? Sa vada lumea cat de scarboasa e problema.

Giurgiu Crisan 11-02-2013 - 10:25

Trebuie pusa o poza mai tare.Daca e posibil cu un prof mai batrin, gay, care ii explica unui elev frumusetea cunilingului anal.

Tache 11-02-2013 - 20:16

Homosexualitatea nu este promovata in Asia, in Africa sau America Latina. Homosexualitatea este promovata doar pentru albi. Promovarea homosexualitatii doar pentru albi face partea din cadrul genocidului planificat si executat de evrei:

http://www.youtube.com/watch?v=rXrnzOrZmmw

jan dinu 11-02-2013 - 20:34

— Faci fuTmeie din barbat …
Mestecind in CR r – cacat …
Shi toti ce-au incercat …
Cred ca e civilizat !
JD-USA ( seXologist – patologist )

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult