Acasa Actualitate-InternaSocial Schiţa medicilor: Vezi traseul glonţului care l-a împuşcat pe Adrian Năstase

Schiţa medicilor: Vezi traseul glonţului care l-a împuşcat pe Adrian Năstase

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Adrian Năstase a vrut să se împuşte în cap, dar în urma intervenţiei unuia dintre poliţişti acesta a fost redirecţionat către cartilajul tiroidian.Vezi ce traiectorie a luat glontul!

Schita traseului glontului desenata de medici inainte de operatie (foto: ProTV)

Înainte ca Adrian Năstase să fie operat, StirileProTV.ro au reuşit să obţină schiţa realizată de unul dintre doctorii care urma să îl opereze pe Adrian Năstase. Conform desenului, locul de intrare al glonţului este indicat prin însemnările MSCM, înscripţia CT, reprezentând cartilajul tiroidian prin care acesta a trecut înainte de a ajunge în pachetul jugular. După ce a trecut prin jugulara externă, glonţul a pătruns apoi din nou subclavicular şi a ieşit la deltoid, în zona umărul, în locul unde „se fac fac injecţiile la vaccin”.

Medicii au anunţat înainte de operaţie că aceasta este una de „mare fineţe”. Potrivit mediafax, Adrian Năstase a fost operat, sub microscop, în Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală.

2 comentarii

Dorin C. 21-06-2012 - 17:45

Glontul asta a fost tare prost, nu l-a „impuscat” bine. Mai trebuie sa ia lectii la poligon.

danicorban 24-06-2012 - 09:34

Niciodata nu voi intelege cum a reusit Nastase, un dreptaci, sa se impuste in partea stanga a gatului

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult