Acasa Actualitate-InternaSocial SCMD va protesta la Convenţia Naţională a PDL

SCMD va protesta la Convenţia Naţională a PDL

scris de M.A.
5 afisari

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere (SCMD) a anunţat că va organiza sâmbătă, la Bucureşti, o adunare populară, în faţa locaţiei unde se vor desfăşura lucrările Convenţiei Naţionale a PDL.

SCMD

SCMD va protesta la Convenţia Naţională a PDL

De asemenea, vor avea loc „adunări populare în faţa sediilor PDL din localităţile unde avem filiale, concomitent, în ziua de 14 mai, la orele 11.00, ca să ne manifestăm ‘recunostinţa’ faţă de politica ‘înţeleaptă’ a realesului Boc şi a stăpânului său, noul geniu carpatin, cu idei de inestimabilă valoare teoretică şi practica”, scrie pe pagina de Internet a SCMD. Organizatorii fac apel către toţi membrii SCMD să participe, şi în Capitală şi în toate centrele de garnizoană SCMD. „Facem apel la toţi membrii noştri să-i aducă la aceste acţiuni pe toţi aliaţii din asociaţiile, uniunile, alte structuri organizatorice ale militarilor în rezervă, dar şi din asociaţiile similare civile şi sindicatele încă nedestructurate, care mai pot şi mai vor să se bată pentru apărarea drepturilor civice cucerite de înaintaşii noştri în ultima sută de ani”, se mai precizează în apelul SCMD.

Vineri, aproximativ 100 de cadre militare în rezervă au protestat în faţa sediului PDL din Constanţa. Potrivit Realitatea.net, oamenii sunt nemulţumiţi de nivelul de trai şi de măsurile de austeritate luate de Guvernul Boc. Delegatul protestatarilor a intrat la conducerea PDL Constanţa pentru a transmite mai departe o scrisoare către conducerea PDL Bucureşti, şi asta pentru că sâmbătă va fi organizat un protest în Capitală. De asemenea, filiala Călăraşi a SCMD a anunţat că în ziua de 13 mai, între orele 10.00 – 14.00, a iniţiat organizarea unei acţiuni de pichetare a sediului Partidului Democrat Liberal Călăraşi, din Municipiul Călăraşi, Strada 1 Decembrie 1918. Într-un comunicat difuzat de Agerpres, filiala din Sibiu a SCMD anunţă că a adresat o scrisoare deschisă participanţilor la Convenţia Naţională a Partidului Democrat Liberal: „Convenţia Naţională a Partidului Democrat Liberal ce se va desfăşura în scurt timp oferă membrilor Filialei 1 Sibiu a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate oportunitatea de a se adresa celor care vor decide linia politică şi vor alege conducerea PDL -în prezent principalul partid de guvernământ, pentru a le atrage atenţia asupra situaţiei deosebit de grave în care se află România, ca urmare a politicilor elaborate , impuse şi aplicate de actuala guvernare”.

1 comentariu

digital 13-05-2011 - 18:28

da,bine,si?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult