Acasa Actualitate-InternaSocial Scoli și grădinițe din Capitală au suspendat cursurile în perioada următoare

Scoli și grădinițe din Capitală au suspendat cursurile în perioada următoare

scris de Misu Andrei
54 afisari

Cursurile vor fi suspendate, în perioada următoare, în mai multe unităţi de învăţământ din Capitală, din cauza gripei sau a unor probleme apărute după decontaminare, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

 

Potrivit Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Grădiniţa Panseluţa din sectorul 4 suspendă pentru o zi cursurile, întrucât după decontaminare persistă mirosul substanţelor utilizate, scrie Agerpres. Tot pentru o zi este suspendată activitatea şi la Grădiniţa 72 din sectorul 5, din cauza emanaţiilor de gaze de la centralele termice.

De asemenea sunt și unităţi de învăţământ care îşi suspendă activitatea pentru 3 zile. Şcoala 195 din sector 3 suspendă cursurile la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din sectorul 2 – la o grupă; Şcoala 56, sector 2, – la o clasă, iar Şcoala 45 din sector 1 – la 5 clase. Totodată, la Liceul „Ady Endre”, grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de 3 zile. Potrivit sursei citate, situaţia unităţilor şcolare cu suspendare de cursuri poate suferi modificări în funcţie de raportările cazurilor de gripă.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat luni că au fost raportate 939 de cazuri de gripă sezonieră în Capitală, în special la copii. Spre comparaţie, ea a menţionat că în 2019, la 1 februarie, au fost raportate 817 cazuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult