Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Scolile (clasele I-VIII) si gradinitele raman inchise si marti

UPDATE: Scolile (clasele I-VIII) si gradinitele raman inchise si marti

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISM) a decis luni ca scolile (clasele I-VIII) si gradinitele din capitala sa ramane inchise si marti. ”Ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile si in urma consultarii cu autoritatile locale, conducerea Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor numai pentru prescolarii si elevii din clasele I-VIII, pentru data de 9 februarie 2010. In cazul in care parintii vor aduce copiii prescolari la gradinite, acestia vor fi primiti si supravegheati de catre cadrele didactice conform programului normal”, a anuntat ISM. De asemenea si Inspectoratele Scolare din judetele Teleorman si Calarasi au luat acceasi decizie. In judetul Galati cursurile se suspenda pana pe 10 februarie, inclusiv.
 

 

UPDATE 

„In urma analizei efectuate la nivelul Guvernului pe baza raportarilor transmise de judetele afectate de conditiile meteorologice nefavorabile, marti, 9 februarie, cursurile pentru elevii din invatamantul prescolar si clasele I – VIII raman suspendate partial in judetele Arges (o scoala), Buzau (56 de scoli), Constanta (2 scoli), Dambovita (8 scoli) si Olt (4 scoli). in judetele Braila, Calarasi, Galati, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Ilfov si in municipiul Bucuresti nu se vor tine cursuri in toate unitatile de invatamant prescolar, primar si gimnazial. In judetele Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova exista si unitati de invatamant liceal in care nu se vor desfasura activitati didactice”, a anuntat, in jurul orei 18.00, Ministerul Educatiei.

 

0 comentariu

jac 07-07-2010 - 15:02

am lichidat un depozit la termen pe 6 luni -5 ianuarie 2010 -5 iulie 2010- la Intesa San Paulo Bank. Bineinteles ca mi-au oprit 16% calculat la toata dobande cuvenita pentru 6 luni. Au introdus in calculator la calculul dobanzii cuvenite oprirea automata a impozitului de 16% la toata dobanda. SE MAI POT RECUPERA ACESTI BANI? Nu mai am cont la ei acum. Mi s-a parut o marsavie nemaipomenita sa ti se opreasca retroactiv bani pe perioada de dinainte de intrarea in vigoare a legii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult