Acasa Actualitate-InternaSocial ŞCOLILE ÎNCHISE şi VINERI, în Bucureşti şi alte 14 judeţe. Lista completă

ŞCOLILE ÎNCHISE şi VINERI, în Bucureşti şi alte 14 judeţe. Lista completă

scris de C.S.
4 afisari

Şcolile din Capitală şi alte 14 judeţe rămân închise şi mâine, pentru a cincea zi consecutiv, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale. Cursurile vor fi reluate pe 10 februarie, imediat după încheierea vacanţei intersemestriale.

Şcolile rămân închise şi vineri în 15 judeţe. Cursurile se reiau pe 10 februarie.

În data de vineri, 31 ianuarie, vor rămâne închise toate unitățile de învățământ preuniversitar din București, Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vâlcea și Vrancea.

Pentru a veni în întâmpinarea părinților, acolo unde este posibil, la grădinițele cu program prelungit se asigură permanență.

Unităţile de învăţământ din Bucureşti sunt închise, din cauza viscolului, de luni, 27 ianuarie.

Ziua de vineri, 31 ianuarie, este ultima din semestrul I de şcoală, vacanţa intersemestrială fiind programată de sâmbătă 1 februarie până duminică 9 februarie. Elevii se vor reîntoarce la şcoală în 10 februarie.

1 comentariu

Pungescu Gazian 30-01-2014 - 13:48

PRIN ’54 A FOST TOT ASA

Tocmai se nascuse baiatul meu mai mic, si iarna lui 54 a fost tot ca asta cu multi fulgi, si tot asa era un guvern pesedist la putere, cu ostasi adusi sa sape nametii de 4-5 metri, si scolile inchise bucuria copiilor

Si sefu pesedist de pe atunci tot asa zambea si ne facea cu mana, ca asa fac toti da-i dracu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult