Acasa Actualitate-InternaSocial Școlile se închid luni și marți în 28 de județe aflate sub COD de NINSOARE

Școlile se închid luni și marți în 28 de județe aflate sub COD de NINSOARE

scris de A.H.
2 afisari

UPDATE: Comandamentul de iarnă a decis închiderea unităților de învățământ din toate cele 28 de județe, printre care și Municipiul București, aflate sub avertizare de COD PORTOCALIU sau GALBEN de ninsori și viscol. Nu se vor prezenta la cursuri elevii din județele Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Cursurile vor fi suspendate luni și marți în București la recomandarea Instituției Prefectului și a Primăriei Generale, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Cursuri suspendate luni și marți în București din cauza viscolului

Inspectoratul Școlar al Municipiului București va informa Ministerul Educației Naționale despre decizia de suspendare a cursurilor, a precizat inspectorul Marian Banu.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, conducerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București a decis sistarea cursurilor unităților de învățământ preuniversitar (preșcolar, gimnazial și liceal) din Municipiul București pentru datele de luni, 27 ianuarie 2014 și marți, 28 ianuarie 2014. Această decizie a fost luată la recomandarea Instituției Prefectului și Primăriei Capitalei și cu informarea MEN. Reluarea cursurilor în Municipiul București va fi anunțată din timp”, a precizat MEN într-un comunicat de presă remis duminică Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult