Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Se intampla si la ei. Doi bebelusi morti si cinci in stare critica intr-o clinica din Germania

UPDATE Se intampla si la ei. Doi bebelusi morti si cinci in stare critica intr-o clinica din Germania

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.UPDATE Marti, 14.15

Un al treilea nou-nascut a murit la Mayence, in vestul Germaniei, dupa ce i s-a pus, vineri, o perfuzie contaminata cu o bacterie, a anuntat marti clinica universitara din oras. 

 

Doi bebelusi au murit sambata la Mainz, in vestul Germaniei, din cauza unei perfuzii alimentare contaminata cu o bacterie, iar alti cinci se afla intr-o stare critica, a anuntat, duminica, Centrul medical universitar din acest oras, citat de Mediafax.  

 

 

 

Cei doi bebelusi, care fusesera plasati sub ingrijiri intensive din cauza unor boli, au primit o perfuzie contaminata care „ar putea fi la originea decesului lor”, a anuntat acest Centru medical intr-un comunicat, postat pe site-ul sau de Internet. Altor noua bebelusi le-au fost administrate perfuzii continand acelasi preparat, iar cinci dintre ei se aflau in stare critica, potrivit Centrului.

„Suntem socati de aceste evenimente si transmitem profunde condoleante parintilor si rudelor copiilor decedati „, a declarat presedintele Institutului, profesorul Norbert Pfeiffer. Germinarea bacteriei in solutia administrata copiilor a fost detectata de Institutul de Microbiologie din cadrul Centrului medical, care „controleaza zilnic calitatea produselor”, se arata in comunicat. „Autoritatile competente au fost anuntate, iar cautarea, in circuitul de fabricatie, a cauzei exacte” a contaminarii se afla in curs, potrivit profesorului Pfeiffer.

0 comentariu

Victor Radulescu 08-09-2010 - 13:47

… este vorba de palontologie si nu de arheologie?

Paleontologul 08-09-2010 - 14:10

Ba nazistule, impusca-te ba scarba imputita.manaci bors pe aci.Pacat ca tact-o si-a risipit sperma cu tine.Mai bine cateaua aia de ma-ta de kaka la kanal decat sa te fete.Dobitocule.Sinucide-te ba vierme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult