Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Ministerul Sanatatii schimba normele pentru obtinerea permisului. Vezi noile prevederi

UPDATE: Ministerul Sanatatii schimba normele pentru obtinerea permisului. Vezi noile prevederi

scris de Ziua Veche
4 afisari

Update, miercuri, 14.10: Persoanele cu tulburari grave ale ritmului cardiac, cu episoade repetate de hipoglicemie acuta, cu afectiuni neurologice grave, crizele de epilepsie sau alte tulburari subite ale starii de constienta, alcoolicii si consumatorii de droguri nu vor mai putea obtine permise auto si nici nu le pot reinnoi, se arata intr-un proiect de ordin al ministrului Sanatatii cu normele minime privind aptitudinile fizice si mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul, potrivit directivelor Uniunii Europene, supus dezbaterii publice pe site-ul ministerului.


Comisia de examinare poate obliga candidatul ca faca un examen medical de specialitate daca suspecteaza ca acesta ar avea o boala incompatibila cu obtinerea permisului de conducere, se mai specifica in proiect.

————————————————–

Ministerul Administratiei si Internelor a pus in dezbatere publica, potrivit legii privind transparenta decizionala, proiectul de Ordin al ministrului privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere. Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt asteptate pe adresa de e-mail legislatie@mai.gov.ro, pâna la data de 13.08.2010.

Proiectul pentru noul examen de permis.

0 comentariu

Foreskin 23-07-2010 - 20:49

… mda… a pierdut partida din start…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult