Acasa Actualitate-InternaSocial Se suplimenteaza trenurile care fac legatura cu Litoralul

Se suplimenteaza trenurile care fac legatura cu Litoralul

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Trenurile spre si dinspre Constanta vor avea traseu prelungit, in perioada 17 iunie – 26 septembrie, pana la sau de la Mangalia si vor opri in toate statiunile de pe litoral, se arata intr-un comunicat de presa de joi al CFR Calatori.


In sezonul estival vor circula si doua perechi de trenuri Accelerat, pentru a asigura conexiunea cu Delta Dunarii, prin Tulcea. Unul din trenuri va pleca din Gara Bucuresti Nord la ora 5.18, iar altul va pleca dupa-amiaza, la 15.10. Dinspre Tulcea, orele de plecare sunt 6.00 si 15.15.

 

In zilele de miercuri, vineri, sambata si duminica, din perioada 18 iunie – 19 septembrie, calatorii vor putea circula pe relatia Budapesta – Arad – Craiova – Ruse – Burgas sau Varna cu un tren international care va fi introdus suplimentar in circulatie.

 

In perioada 17 iunie – 26 septembrie, CFR Gevaro va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete aflate in compunerea trenurilor dintre Constanta sau Mangalia si Satu Mare, Sighetul Marmatiei, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Suceava Nord, Botosani si Arad.

 

Calatorii pot beneficia si de reduceri la transport

 

Astfel, persoanele ce calatoresc in grupuri mici (de doua – cinci persoane) pot obtine reduceri intre 10 si 25 la suta, in toate zilele saptamanii, mai putin vinerea si duminica. De asemenea, cartea „VSD” (vineri, sambata, duminica) este valabila in weekend, cu reduceri intre 25 si 60 la suta. In plus, biletul dus-intors ofera o reducere de zece la suta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult