Acasa Actualitate-InternaSocial Sectorul 1: Incendiu violent la un magazin și restaurant

Sectorul 1: Incendiu violent la un magazin și restaurant

scris de A.H.
1 afisari

Un magazin şi un restaurant aflate în Sectorul 1, pe Calea Griviţei, au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a fost stins după o intervenţie ce a durat aproape o oră.

Incendiu violent la un magazin.

Incendiu violent la un magazin.

O tânără de 22 de ani a primit îngrijiri, fiind transportată la Spitalul Elias, după ce s-a intoxicat cu fum şi a avut un atac de panică, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti.

„Femeia respectivă era în interiorul restaurantului, a evacuat persoanele şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă nu a reuşit şi abia apoi a sunat la numărul de urgenţă 112. S-a intoxicat cu fum, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Elias”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Suprafaţa afectată de incendiu este de circa 150 de metri pătraţi, toate bunurile din interior fiind distruse de focul care s-a extins la acoperiş, pe care l-a distrus în totalitate.

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale, numărul relativ mare al acestora fiind necesar atât pentru stingerea incendiului, cât şi pentru protejarea unor spaţii comerciale din vecinătate.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 12.30 şi a fost stins după o intervenţie ce a durat aproape o oră.

Potrivit primelor indicii, incendiul s-ar fi declanşat de la o priză defectă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult