Acasa Actualitate-InternaSocial Şedinţă cu scântei la Primăria Sectorului 2 (video)

Şedinţă cu scântei la Primăria Sectorului 2 (video)

scris de Matei Iliescu
22 afisari

Şedinţa Consiliului Local al Primăriei Sectorului 2 convocată pentru data de 18 august 2016 a fost blocată de primarul Mihai Mugur Toader, care a părăsit sala de şedinţă.
sedinta consiliu local sector 2La începutul şedinţei s-a supus la vot Ordinea de Zi cu propunerea edilului Sectorului 2 de a scoate de pe aceasta un proiect propus de el.
În acelaşi timp, viceprimarul Primăriei Sectorului 2 a propus modificarea ordinii de zi iniţiale şi amânarea unui număr de proiecte de hotărâri care nu au putut fi studiate temeinic de către consilierii locali, timpul oferit pentru asta fiind foarte scurt. Deoarece majoritatea consilierilor nu au votat ordinea de zi propusă de primar, acesta s-a ridicat sfidător de la prezidiu şi a declarat şedinţa închisă, părăsind sala alături de Secretarul Primăriei şi consilierii PSD şi ALDE.
După această atitudine fără precedent, consilierii rămaşi în sală, bănuind că a fost o neînţelegere, l-au invitat pe edil să revină pentru redeschiderea şedinţei, blamând atitudinea sa, acesta însă a refuzat.
Prin lipsa de respect faţă de cei prezenţi în sală, primarul a produs un blocaj care va aglomera viitoarea şedinţă cu proiecte noi, din cele actuale nefiind votat niciunul, cu toate că erau în folosul cetăţenilor Sectorului 2 din Bucureşti.
Ca urmare a acestei situaţii, majoritatea consilierilor locali a decis să convoace o nouă şedinţă de consiliu, în cel mai scurt timp, pentru a debloca situaţia creată de edilul Sectorului 2.
18 august 2016

Consiliul Local al Primariei Sectorului 2 est format din 27 de consilieri. La sedinta de joi, 18 august 2016, au participat 25 iar 18 dintre acestia au votat impotriva ordinii de zi propunse de primarul PSD Mihai Toader.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult