Acasa Actualitate-InternaSocial Șeful Clinicii de psihiatrie al SUUB, Florin Tudose, a murit

Șeful Clinicii de psihiatrie al SUUB, Florin Tudose, a murit

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Psihitatrul Florin Tudose a murit ȋn dupǎ-amiaza de duminicǎ, 12 octombrie, dupǎ ce a leșinat în zona unei pieţe din localitatea Coșereni, judeţul Ialomiţa.

Șeful Clinicii de psihiatrie al SUUB, Florin Tudose, a murit (foto:inpolitics.ro)

Șeful Clinicii de psihiatrie al SUUB, Florin Tudose, a murit (foto:inpolitics.ro)

Florin Tudose a oprit, duminică după-amiază, la piaţa agroalimentară din localitatea Coşereni, unde a făcut câteva cumpărături. Potrivit unor surse din Poliția județului Ialomița, ȋn momentul în care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prăbuşit la pământ. Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute. În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.

La faţa locului a fost trimis şi un echipaj SMURD de la Bucureşti, însă acesta a ajuns acolo când psihiatrul era deja decedat. Trupul neînsufleţit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni. Conform mediafax, Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială. Deşi nu există suspiciuni privind eventuala comitere a unor infracţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa a deschis în acest caz dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit prevederilor legale în astfel de situaţii. Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult