Acasa Actualitate-InternaSocial Şeful Gărzii Financiare Bucureşti a fost mazilit. Mai urmeză şi alţii

Şeful Gărzii Financiare Bucureşti a fost mazilit. Mai urmeză şi alţii

scris de D.S.S.
7 afisari

Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, l-a demis pe Stelică Constantin, şeful Gărzii Financiare Bucureşti. Concedierea vine cu trei zile înainte ca acesta să plece singur din funcţie, pentru că i-ar fi expirat mandatul de comisar şef al Gărzii. Stelică Constantin primise oricum preaviz de înlocuire din funcţie începând cu luna iulie. Asta înseamnă că riscă să rămână fără loc de muncă dacă nu trece testul de evaluare pentru ocuparea unei funcţii în agenţiile subordonate ANAF.

Seful ANAF Sorin Blejnar

Seful ANAF Sorin Blejnar

Am optat pentru a candida la Garda Financiară secţia Bucureşti pentru funcţia de comisar şef de divizie„, a declarat Stelică Constantin, directorul Gărzii Financiare Bucureşti. „Acum a primit preaviz pentru că funcţia lui de comisar şef a fost restructurată din 6 rămân 4. Se va orienta sau nu pentru a rămâne unul dintre cei patru şefi de divizie în continuare. Au primit preavize 58 şefi din 128 şefi„, a declarat Sorin Blejnar.

ANAF desfiinţează în total peste 550 de posturi de conducere, astfel încât să rămână cel mult 12 şefi la 100 de angajaţi. În total, vor fi disponibilizaţi 2.000 de salariaţi, în cadrul procesului de reorganizare. 1.200 dintre ei pleacă acasă în următoarele două luni. Sindicatele atacă în instanţă ordinul preşedintelui ANAF, pe motiv că angajaţii nu pot primi preaviz, apoi să fie examinaţi.

„Eu cred ca nu au citit legea funcţionarului public cu atenţie. Este un demers pur de popularitate ca să fie popular în rândul liderilor de sindicat„, a declarat Sorin Blejnar, şeful ANAF.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult