Acasa Actualitate-InternaSocial Seismologul George Purcaru: „În 2013, cutremur puternic în Vrancea”

Seismologul George Purcaru: „În 2013, cutremur puternic în Vrancea”

scris de R. C.P.
43 afisari

Profesorul seismolog, George Purcaru, care activează la Institutul de Ştiinţe Geologice, Universitatea „J.W. Goethe” din Frankfurt, susține că România va fi lovită de un cutremur puternic în 2013, care ar putea varia între 6,7 și 7,1 pe scara Richter, potrivit viata-libera.ro

Seismologul George Purcaru

„Iniţial, pe baza celor trei legi descoperite de mine, în urma cercetării a peste 1.100 de cutremure, am prognozat că seismul puternic din Vrancea va avea loc în 2012 sau în 2013. Cercetări recente, alte trei cutremure stabilite de seismologii ruşi, m-au determinat să modific data predicţiei pentru 2013”, susține seismologul. Anterior, George Purcaru a anunțat că este posibil ca România să fie zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 7 în intervalul 2012-2013.
George Purcaru este cel care a prezis cutremurul din 1977, care a devastat România.

1 comentariu

Tache 30-06-2013 - 02:54

7,1 pe scara Richter ? O nimica toata ! Blocurile din Bucuresti sunt proiectate sa reziste la explozii nucleare. Sunt blocuri MONOLIT, construite de un regim pe picior de razboi, pentru un razboi….nuclear.

Din pacate, cetatenii SUA nu au dreptul sa-si construiasca case adevarate, datorita regimului si normelor de constructii. Totul este din Tutan Kharton.. Un incendiu, o tornada, distrug TOTUL.

Have the Elite chosen Mexico to replace America?

http://jimstonefreelance.com/mexico.html

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS