Acasa Actualitate-InternaSocial Şerban Brădişteanu: Medicii nu vor mai da detalii despre sănătatea lui Adrian Năstase

Şerban Brădişteanu: Medicii nu vor mai da detalii despre sănătatea lui Adrian Năstase

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Medicul care l-a operat pe fostul premier, Şerban Brădişteanu, a anunţat  vineri, 22 iunie, că familia a solicitat să nu mai fie oferite informaţii despre starea de sănătatea a lui Adrian Năstase.

Medicul Serban Bradisteanu a anuntat ca nu vor mai fi oferite informatii despre starea de sanatate a lui Adrina Nastase (foto:cronicaromana.ro)

Doctorul Şerban Brădişteanu, care în trecut i-a operat şi pe dinamoviştii Cornel Dinu şi Cristi Borcea, a declarat, conform mediafax, că, la cererea familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier. Totodată el a precizat că Adrian Năstase a stat în acelaţi salon de patru paturi, informând astfel zonul potrivit cărora un etaj al Spitalului Floreasca ar fi fost evacuat pentru acest caz.

Referitor la prezenţa profesorului Ioan Lascăr în echipa care l-a operat pe Adrian Năstase, Şerban Brădişteanu a afirmat că acesta s-a aflat acolo pentru că are “ani de traumatologie şi experienţă în plăgi împuşcate”. Cât despre operaţia în sine, medicul a ţinut să anunţe că aceasta a fost o operaţie normală, sublinind că “orice operaţie este cu risc”.

De asemenea, Şerban Brădişteanu a susţinut că deşi “conducerea spitalului a fost împotriva” desfăşurării conferinţei de presă a fiului cel mare al lui Adrian Năstase la Spitalul Florească,  ei nu sunt în măsură să îi interzică acest lucru. Această declaraţie o contrazice pe cea a doctorului Radu Macovei, care anunţase că „nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare”.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a anunţat că va citi de ziua tătăului său, vineri, 22 iunie, ora 17:00, la Spitalul Floreasca scrisoarea lăsată de fostul premier înainte de a se împuşca. Adrian Năstase a încercat să se sinucidă miercuri noaptea, în momentul în care un echipaj de poliţie a venit în imobilul acestuia din strada Zambaccian, pentru a-l conduce pe fostul premier în arest, după ce acesta a fost condamnat la doi ani închisoare în dosarul ‘Trofeul calităţii’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult