Acasa Actualitate-InternaSocial Şerban Ionescu a plecat din Spitalul SRI la tratament în Germania

Şerban Ionescu a plecat din Spitalul SRI la tratament în Germania

scris de C.F.V.
14 afisari

Şerban Ionescu este transportat, miercuri, cu un avion, la o clinică din Germania, actorul fiind însoţit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD.

Serban Ionescu

Diagnostic eronat? Şerban Ionescu ar putea să nu aibă borrelioză

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a spus că Şerban Ionescu a fost preluat de la Spitalul SRI din Baloteşti de un echipaj SMURD şi dus la aeroport, de unde a plecat cu o aeronavă spre Munchen.

Echipajul SMURD îl însoţeşte pe Şerban Ionescu până la aeroportul din Munchen, de unde va fi preluat cu o ambulanţă şi dus la clinica privată unde urmează să fie tratat.

Actorul Şerban Ionescu este transportat la Munchen cu un avion privat. Şerban Ionescu a fost este diagnosticat, în urmă cu aproape un an, cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult