Acasa Actualitate-InternaSocial Sergiu Nicolaescu nu va fi operat. Vezi de ce suferă regizorul

Sergiu Nicolaescu nu va fi operat. Vezi de ce suferă regizorul

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Medicii de la Spitalul Elias au anunţat că Sergiu Nicolaescu are o suferinţă digestivă cronică, iar în aceste momente nu este luată în calcul o intervenţie chirurgicală.

Sergiu Nicolaescu nu va fi operat. Vezi de ce suferă regizorul (foto:cinemarx.ro)

Conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a anunţat, potrivit mediafax că „Sergiu Nicolaescu este internat pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzator”. Astfel, potrivit conducerii unităţii sanitare, pentru moment nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Miercuri, 26 decembrie, regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală în urma fisurării unor coaste, surse medicale afirmând că ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru o suferinţă pulmonară. Regizorul Sergiu Nicolaescu a căzut în urmă cu o săptămână în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.

1 comentariu

Aurel Texanu 28-12-2012 - 05:17

Maestre este timpul sa te duci linga cel pe care lai condamnat la moarte in ziua de craciun in 89

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult