Acasa Actualitate-InternaSocial Sergiu Nicolaescu şi-a rupt coastele

Sergiu Nicolaescu şi-a rupt coastele

scris de C.P.
6 afisari

Sarbatorile acestea au fost cu ghinion pentru Sergiu Nicolaescu. Dupa ce, in urma cu cateva zile, a fost internat de urgenta pentru ca si-a rupt cateva coaste, starea sa de sanatate s-a inrautatit si a ajuns din nou pe mainile medicilor.

sergiu-nicolaescu

Sergiu Nicolaescu

Regizorul a fost internat la Spitalul Elias din Capitala si ar putea sa fi supus unei interventii chirurgicale din cauza complicatiilor aparute, anunta stirileprotv.ro. Surse neoficiale spun ca starea de sanatate a lui Sergiu Nicolaescu s-a inrautatit in ultimele zile. Tocmai de aceea ar putea intra din clipa in clipa in sala de operatie, din cauza unor complicatii la plamani, in urma traumatismului suferit recent. Medicii l-au supus unor analize amanuntite si iau in calcul mai multe variante.

Fie exista o acumulare de lichid in plamani, fie una dintre coastele rupte i-a penetrat unul dintre plamani. Sergiu Nicolaescu a ajuns in aceasta situatie dificila dupa ce a avut un accident in timp ce mergea spre garajul casei sale din Bucuresti. Intr-o clipa de neatentie a alunecat pe gheata, a cazut pe spate si si-a fracturat cateva coaste.

5 comentarii

BULA 27-12-2012 - 07:28

De aici o sa i se traga.
Omul asta are constiinta incarcata, de cand a regizat crimele produse la „revolutie”, impreuna cu complotistii din FSN. Este complice si la distrugerea industriei Romaniei, fiind in gasca celor care au aprobat in Parlament aceste crime indreptate impotriva romanilor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-12-2012 - 18:56

Amphutzitule , SERGIU NICOLAESCU este o SOMITATE este un REPER in CULTURA ROMANEASCA ! Pe DAN PURIC la fel l-ai tavalit , pe geniul muzicii oltenesti ,la fel ! Esti un gonoi frustrat , un mizerabil !

BULA 28-12-2012 - 11:02

Ma Jegule, au repornit fsn-eii finantarile la furaciunile POSDRU si prinsasi curaj ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-12-2012 - 11:31

ALLIEN a tu, Bpulla,
Medicamentatzia pt. dermato- venerice
Raman gratuite !
Inclusiv cele pt. schizoidism !
Brahiterapia si paleativele ,raman
in discutzie !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult