Acasa Actualitate-InternaSocial Sexul regulat prelungeste viata

Sexul regulat prelungeste viata

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Expertii au descoperit faptul ca sexul este una dintre metodele naturale de prevenire a bolilor si prelungeste viata, conform punchng.com, citat de realitatea.net.

Unul dintre lucrurile cele mai simple este sa faci sex regulat. Expertii sustin ca sexul iti prelungeste viata. Tot ei spun ca este sanatos sa faci sex de patru ori pe saptamana. Sexul reduce riscul contactarii unor boli deosebit de grave. “Daca faceti sex de trei-patru ori pe saptamana, sansele sa faceti infarct sunt foarte mici. Sexul reduce stresul, iti da satisfactii, si dupa sex dormi mai bine”, spun cercetatorii.

“Persoanele in varsta isi fac de multe ori griji ca efortul depus in timpul sexului ar putea sa cauzeze un infract, dar nu este asa. In urma cercetarilor s-a demonstrat ca frecventa sexului nu este asociata cu infarctul. Cercetatorii sustin ca daca faci sex de minim doua ori pe saptamana se reduce riscul unui atac de cord fatal pentru jumatate dintre barbati, in comparatie cu cei care fac sex doar o data pe luna”, potrivit MDWeb.

1 comentariu

carmen 27-02-2011 - 20:34

faceti sex alfel muriti tineri !gluma sau nu ramine la latitudinea fiecaruia

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult