Acasa Actualitate-InternaSocial Sezonul de schi deschis oficial la Predeal

Sezonul de schi deschis oficial la Predeal

scris de Laurentiu Banches
15 afisari

Deschiderea oficială a sezonului de schi la Predeal a avut loc sâmbătă, 29 octombrie, pe pârtia Clăbucet, cu concursuri de schi şi o demonstraţie de snowmobile, în staţiune urmând să aibe loc mai multe concerte.

Sezonul de schi deschis oficial la Predeal (foto:infoseason.ro)

După deschiderea oficială de dimineaţă, de la ora 16.00 în Predeal vor începe concertele la baza pârtiei, în care vor evolua Celia şi Trupa Compact, au precizat reprezentanţii Centrului de Informaţii Turistice Predeal. Începând cu ora 18.30, timp de o jumătate de oră vor avea loc demonstraţii ale şcolilor de schi, Jandarmeria Montană şi Salvamont după care va urma coborârea pe pârtie cu torţe aprinse. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii. Vineri, 28 decembrie la Predeal se schia în condiţii bune pe pârtiile Clăbucet şi Sub Teleferic, iar pe pârtia Cocoş au apărut şi porţiuni cu gheaţă.

La Poiana Braşov, pârtia Sub Teleferic este închisă şi se schiază în condiţii bune pe pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Lupului şi variantele de legătură dintre acestea, şi pe pârtiile Bradul şi Stadion, a precizat pentru Agerpres, Dorin Drăgoi, administratorul domeniului schiabil din Poiana Braşov. Drăgoi a adăugat că stratul de zăpadă pe pârtii a mai scăzut din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile. Din această cauză nici tunurile pentru producerea zăpezii artificiale nu au mai fost pornite din 23 decembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult