Acasa Actualitate-InternaSocial Sfaturi pentru mentinerea erectiei, de la Depardieu catre De Niro

Sfaturi pentru mentinerea erectiei, de la Depardieu catre De Niro

scris de Ziua Veche
5 afisari

Gerard Depardieu a marturisit intr-un interviu recent ca i-a dat actorului american Robert De Niro cateva sfaturi privind mentinerea erectiei, cu ocazia filmarilor pentru “1900”, lungmetrajul regizat de Bernardo Bertolucci in anul 1977, informeaza nypost.com, citat de Mediafax.


Robert De Niro s-a confruntat cu aceasta problema delicata in timp ce trebuia sa filmeze o scena din acest lungmetraj. „Salvarea” a venit din partea bunului sau prieten, actorul francez Gerard Depardieu, care i-a oferit o solutie ingenioasa. Potrivit unui interviu recent, acordat de actorul francez in timpul Festivalului International de Film de la Montreal, reteta sa miraculoasa este o solutie ce contine apa si analgezicul Tiger Balm, un produs farmaceutic inspirat din medicina traditionala chinezeasca. Filmul “1900/ Novecento”, regizat de Bernardo Bertolucci, prezinta destinele a doi barbati, interpretati de Robert de Niro si Gerard Depardieu, nascuti la inceputul secolului al XX-lea in acelasi sat din Italia.

Gerard Depardieu are 62 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi, fiind nominalizat la premiul Oscar pentru memorabilul rol din “Cyrano de Bergerac” adjudecandu-si un premiu Globul de Aur la categoria cel mai bun actor pentru rolul din filmul “Cartea verde”.

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro, in varsta de 67 de ani, a luat doua premii Oscar, pentru rolurile din “Nasul (II)” (1975) si “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), a interpretat roluri memorabile in “Soferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Baieti buni/ Goodfellas” (1990), “Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) si „Casino” (1995).

0 comentariu

Neardental 09-09-2010 - 06:37

Sta lumea in loc cand Lenuta spune ceva. E un fapt constat de nenumarate ori. Exista culegeri de citate, volume intregi de discursuri, milioane de ore de inregistrari, toate referitoare la ceea ce spune Elena Udrea. Orice copil de gradinita poate recita pe din afara cel putin doua ore de citate Elena Udrea. Jurnalele de stiri din lumea intreaga astepata ca ea sa clipeasca pentru a face o stire din asta, pentru ca o stire cu Elena Udrea strange mai multa audienta decat un interviu cu extraterestii. O poza cu Elena Udrea, chiar daca e miscata sau facuta din spate se vinde cu preturi mai mari decat picturile lui Picasso. Bisericile ctuturor religiilor din lume au propus-o pentru sanctificare. Chiar apa din canalizarea cartierului unde sta se vinde la preturi astronomice. S-au cercetat metode de a colecta si depozita pentru posteritate aerul expirat de idolul lumii intregi.

Seros vorbind, daca e vorba de o functie gen femeie de servici la sediul din Bucuresti sau desfundator oficial wc-uri pentru PDL, cred ca chiar si televiziunile din afara tarii vor da un buletin de stiri pe aceasta tema 🙂

oblioo 10-09-2010 - 07:27

Vorba ceea:”idealul meu in viata, e femeia cu mustata”. O femeie pentru masochisti. Dupa cum pozeaza in poza, dupa expresia fetei, se poate observa superficialitatea caracterului, nevoia ei de a compensa pentru un trecut in care nu s-a putut bucura de respect. Acum cere respect cu supramasura, ca un efect al unei sensibilitati speciale, a unei alergii.
Si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca rosul si negrul sunt culorile internationale ale satanismului.

David 12-09-2010 - 14:07

Doamna Udrea este singura care merita admiratie si respect!

Cristiana 12-09-2010 - 14:52

Viitoarea functie a doamnei ministru Udrea va fi una pe masura talentului si a competentei de care da dovada.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult