Acasa Actualitate-InternaSocial Sibiu: Trafic îngreunat din cauza alunecărilor de teren

Sibiu: Trafic îngreunat din cauza alunecărilor de teren

scris de A.B.
6 afisari

IGPR anunţă că pe anumite tronsoane de drumuri naţionale traficul rutier se desfăşoară îngreunat, din cauza unor alunecări de teren produse în ultima perioadă. Judeţele afectate sunt Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava.

trafic

foto: bucurestifm.ro

În judeţul Sibiu, pe DN7C-Transfăgărăşan, în apropiere de Bâlea-Cascadă, din cauza căderii de pietre şi stânci care s-au desprins de pe versant, circulaţia pe tronsonul Bâlea Cascadă – Cârţişoara a fost întreruptă în câteva rânduri.

Lucrătorii de la drumuri au realizat un culoar îngust pe care se poate circula, însă, având în vedere faptul că drumul poate fi acoperit în orice moment de grohotiş, poliţiştii şi lucrătorii de la drumuri nu permit accesul către Bâlea-Cascadă, cu excepţia cazurilor de urgenţă.

În acest context, Transfăgărăşanul este închis, în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe tronsonul Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu), Piscu’ Negru (judeţul Argeş).

Şi în judeţul Caraş-Severin, varianta de ocolire Domaşnea a fost închisă din cauza unei alunecări de teren. Autovehiculele circulă pe DN6, pe vechea rută

De asemeni, în judeţul Suceava este instituită o restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN17A Sadova – Suceviţa, pe tronsoanele Vatra Moldoviţei – Ciumârna şi Paltinu – Vatra Moldoviţei, din cauza alunecărilor de teren care s-au produs în urmă cu câteva zile.

Şi pe DN66, în zona municipiului Petroşani (judeţul Hunedoara), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ, din pricina unor lucrări. Punctele de lucru sunt semnalizate corespunzător.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult