Acasa Actualitate-InternaSocial Simulare Evaluare Naţională. Subiecte, bareme la matematică

Simulare Evaluare Naţională. Subiecte, bareme la matematică

scris de C.S.
12 afisari

Aproximativ 188.000 de elevi de clasa a VIII-a vor susține, marți, cea de a doua probă a simulării Evaluării Naționale – la Matematică, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Subiecte simularea Evaluare Naţională -

Subiecte simularea Evaluare Naţională –

Elevii care studiază în limbile minorităților naționale vor susține, miercuri, proba la Limba și literatura maternă, iar rezultatele vor fi comunicate în data de 4 martie.

Potrivit metodologiei, notele obținute nu se trec în catalog. În situația excepțională în care se dorește consemnarea notei în catalog, elevul trebuie să solicite acest lucru profesorului.

Totodată, în urma analizării rezultatelor, inspectoratele școlare județene vor lua măsuri de monitorizare și control, dar și de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

Subiecte simularea Evaluare Naţională – Română

Subiectele sunt elaborate de către Centrul Național de Evaluare și Examinare, în mod similar modelelor publicate pe site-ul www.subiecte2016.edu.ro, încă din luna noiembrie a anului trecut. Acestea sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitățile elevilor pe temele prevăzute în programa de evaluare, dar parcurse până la această dată.

Corectarea lucrărilor va fi făcută de către doi profesori din unitățile de învățământ în care elevii susțin evaluarea, unul dintre ei fiind cel care predă la clasă, în baza unor bareme care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notării la nivel național.

VEZI AICI SUBIECTE SI BAREME LA SIMULARE EVALUARE NATIONALA MATEMATICA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult