Acasa Actualitate-InternaSocial Simulari de cutremur in sase scoli din Bucuresti

Simulari de cutremur in sase scoli din Bucuresti

scris de Ziua Veche
15 afisari

 

.Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), in colaborare cu Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta, reprezentanti ai Crucii Rosii, Politiei Comunitare si Prefectura Capitalei, a desfasurat marti dimineata, la Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti, un exercitiu tactic demonstrativ privind evacuarea in caz de cutremur a elevilor si a personalului didactic.


Pompierii bucuresteni au inceput de luni o serie de astfel de simulari, la Scoala Generala nr.67 si la Colegiul National „Ion Barbu”.

 

Marti, incepand cu ora 12:30, exercitiile vor continua la Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii „Gheorghe Airinei”, iar, miercuri, la Scoala Generala nr. 100 si Scoala Generala nr. 192.

.Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Anca Onofrei, a declarat ca, la simulari, nu au fost semnalate probleme deosebite, profesorii si elevii respectand planurile de evacuare stabilite de pompieri.
Scenariile exercitiilor presupun aparitia si gestionarea diverselor situatii de urgenta ce se pot ivi in urma unui cutremur, urmarindu-se in principal perfectionarea deprinderilor personalului de conducere, ale cadrelor didactice si ale elevilor, privind activitatile de evacuare.
De asemenea, sunt vizate si activitatile de colaborare cu fortele specializate, pentru interventia operativa si eficienta, in vederea limitarii si inlaturarii efectelor dezastrului, se arata in comunicatul ISU.

0 comentariu

Doarian Vernescu 08-07-2010 - 23:45

Stimate tov alamar – sau care ti-o fi numele, adevaratul stîngist de aici esti TU!!!!! Iar „exercitiu la nivel de licean” este postarea ta, care NU SPUNE NIMIC, dar te dovedeste a fi din aceeasi teapa cu caramache (prima silaba trebuie neaparat dublata) si rasputin. Adica postaci profesionisti obamabitzi care fac parada de corectitudinea lor politica! Sau, mai detgraba, un singur postac cu trei pseudonime! Faptul ca l-ai amestecat aici pe Robert Carlyle Byrd o dovedeste din plin. In alta ordine de idei, istoria am invatzat-o de la unii care chiar se pricep la asa ceva, nu de la niste postaci plini de fiere, frustrari si reavointza!
@caramache (cel cu prima silaba dublabila): multzam fain pentru chestia cu Giga = 10 la puterea a noua. Tzie, lui rasputin si lui alamar 0 vi se cuvine ca epitet yocto, adica 10 la puterea minus 24!

Caramache 09-07-2010 - 02:37

1. Faptul ca ai fuserit marerialul nu este o scuza sa scoti rebuturi la calitate. Tu esti platit sa compui materialilii pe care trebuie sa le dai pe piata in conditii de calitate. Eu am citit rebutul pe care l-ai scos si nu vad de ce-ar trebui sa-ti dau circumstante atenuante pentru simplul fapt ca eu sunt cititor volintir, iar tu esti gazetar mercenar. Nu pricepi ca TU scrii pentru mine, si nu viceversa ?!?!
2. O simpla privire prin presa locala din Arizona si prin presa nationala Americana te-ar fi dumirit ca prevederile recentei legi la care te referi, adoptata de Arizona, are sprijinul majoritatii americanilor si a cel putin 3 sferturi din cetatenii Arizonei.
3. Daca vrei sa ma linkezi cu Politico.com este ca si cum ai vrea sa ma linkezi cu Scanteia ori Pravda. Pentru comunistii mascati de la Politico.com evident ca “tea party” este un “crowd”. Ce te poti astepta la altceva de la unii care mint cu nerusinare, tot asa cum mintea “Adevarul” lui Mitica Tinu, KKT Popescu, Lelita Munteanu, etc.
Vernescule, The Tea Party Movement este o miscare nationala care cuprinde zeci de milioane de cetateni americani care s-au saturat pina peste cap de impozitele, deficitul bugetar astronomic si datoria nationala pe care le-au marit peste masura Obama si Congresul in care majoritatea este democrata. ( Probabil nu pentru inca multa vreme, deoarece in noiembrie 2010 mai mult ca sigur ca democratii vor pierde majoritatea beton cel putin intr-una din camerele Congresului )

Caramache 09-07-2010 - 02:40

4. Vernescule, daca eu am scris “thea” in loc de “tea”, asta nu inseamna ca poti sa-mi dai peste nas cu asta atunci cind tu ai scris “Calamache” in loc de “Caramache”. Asa ca cioku’ mik.
In alta ordine de idei, unde am folosit eu in comentariul meu intial cuvintele “miscare” sau “ movement” ( pentru tine “ miscare in limba engelza” ) ?
Ce naiba Vernescule, ori ai vedenii – si de aia trebuie sa te duci la doctor, ori nu esti in stare sa citesti – si de aia trebuie sa mergi la alfabetizare !

5. “ Dar cand cizmarul a inceput sa-i judece si restul lucrarii, pictorul l-a oprit, spunandu-i transant: „Ne sutor ultra crepidam” (“Cizmarule, nu mai sus de calapod”).
Vernescule, Apelles nu putea sa spuna “Ne sutor ultra crepidam” pentru simplul motiv ca Apelles vorbea greceste si nu latineste! Apelles a fost contemporan cu Alexandru Macedon, iar Pliniu cel Batrin a fost contemporan cu Traian, adica pe Apelles si Pliniu cel Batrin ii despart cam patru secole.
Vernescule, sa trecem peste acest mic manunt sa sa revenim la DoVe marele traducator din Latina in Romana. Nene DoVe, ia spune-mi unde este “Cizmarule” in expresia “Ne sutor ultra crepidam” ? Vezi cumva pe-acolo vre-un “calceolario” ( adica un “calceolarius” la vocativ) ?
Sau il vezi precum ai vazut “miscare” sau “movement” in comentariul meu initial?
Asa ca carpaciule Vernescu, tot la pingele si blacheuri ai ramas.
Pingelica nu mai ie, noroc ca carpaciul Vernescu continua iepoca cea de aur.
Sic transit gloria mundi….“Ne sutor ultra crepidam”

Caramache 09-07-2010 - 03:03

” @caramache (cel cu prima silaba dublabila): multzam fain pentru chestia cu Giga = 10 la puterea a noua. Tzie, lui rasputin si lui alamar 0 vi se cuvine ca epitet yocto, adica 10 la puterea minus 24!
scribit Doarian Vernescu

Ba zevzec analfabet, unde am scris eu de ” Giga = 10 la putera noua” ?????
Ba cretinule, daca nu esti in stare sa citesti ce am scris negru pe alb, nu imi pune mie in carca chestii pe care nu le-am facut. Cine Piata Muncii te crezi ca esti de iti permiti sa FALSIFICI GROSOLAN adevarul ? Iti spun eu, ba slobozitule din Portul Marsilia aruncat cu tomberonul tembelonilor avortati in luna saptea a lui Iulius: este un neica nimenea de nicaieri, scirtza scirtza pe hirtie higienica cu care se sterg cu totii la fund de valoarea scirtzaiturilor pirtzurilor tale nmateriale. Esti o putoare jegoasa care se umfla in pene de stiinta lu’ peste in care esti Artz hororibus causa. Asa ca, pe scurt, hai sictir ca greata mi-ai facut.

Rasputin 09-07-2010 - 04:31

…cum e numele asa si creierul tau… de tabla…

Rasputin 09-07-2010 - 05:09

…cel cu creier de tablă…

Pseudonimul meu nu are nici-o legătură cu călugarul Grigori Rasputin…
In limba unei minorităţi din rusia exista un cuvint =ras=
…aşa că… „ras-putin”…

Şi încă ceva…
creierul tău de tabla nu ştie că există şi un Valentin Rasputin…

Gica de la Scularie 09-07-2010 - 08:48

Vai, ce penibil! Multe insulte, putine idei. Si ce diaree grafomanica! @ caramache: iti recunosti cuvintele? Sunt postate mai jos: „Vernescule, esti tolomac rau de tot! Faci pe desteptul ironic, dar habar nu ai ce este The thea party mouvement.” Ti-ai dat singur cu stangul in dreptul cand ai sustinut ca n-ai folosit cuvantul „movement”. Apelles era grec dar citatul provine din Plinius cel Batran, deci e in latina, cauta macar un referat pe net inainte sa te invrednicesti sa mananci rahat, doctule! Aaaa, si sutor inseamna pantofar, adica cizmar. @ alarmar: ce mai bati campii cu KKK-ul si cu politico-marxismul ala, omul ti-a indicat o sursa, n-a spus nici ca e buna, nici ca e rea! Si unde dracu’ ai citit tu in articol ca Todd Palin e indezirabil nu stiu, cred ca ai citit altceva si ti-a scapat mouse-ul de pe un site pe altul

alamar 1 09-07-2010 - 17:12

Hei …scula…unde ai fost tu in ’08 ?…

in coma clinica?…

Politico.com si media de indobitocire in masa din america autrimis avione intregi spre alaska ca sa caute excremente asupra familiei Palin , nu numai ptr. a deraia campania electorala a lui McCain- Palin ,dar au pormnit o vendeta personala in a : DISTRUGE familia Palin

Una din „crimele” sotilor Palin, in mintea celor de la Politico.com , aceea ca Todd palin „este membru ” al partidului Independentei din alaska…

Oricine poate face un google si nota ca Palins Nu sunt membrii acestui partid…dar chiar si asa , cine i-a imputernicit pe acesti nimrozi marxisti sa decida ce eorganizatie este rea si care este Buna, cand acest partid american cel democrat este cladit pe: rasism, antisemitism, minciuna si tradare…

Tu Scula de la Gicarie, daca locuiesti in maerica, este clar ca tocmai te-ai trezit din coma anul acesta…
Iar daca nu locuiesti in america, este clar : Esti membru al Clubului Expertilor in politica Americana, care domiciliaza pretutindeni, cu exceptia americii….

One more thing, Scula de la Gicarie , acesti asa zisi ziaristi se bat cu caramida in piept ca sunt profesionisti ,dar mai ales : deotologi…
una din definitiile deotologiei, este aceea ca inainte de a scrie un articol un ziarist profesionist trebuie sa aiba cel putin trei surse de informatii, nu una…dar si asa mai mult ca sigur daca ziaristul Vernescu ar cita trei surse acestea ar fi : Politico.com , huffinton post si Media matters…un fel de Scainteia, Pravda si Manifestul Comunist , mai mici si in loc de a fi in print se gasesc pe internet…create de neomarxisti ptr. uzul neo marxistilor…

Metallicus 09-07-2010 - 18:33

Nu eu am de-a face cu tabla, ci tu! De tablã e chestia aia pe care o ai între urechi ca sa nu-ti ploua in gît! Iar în structura de tabla dintre urechi ai VID! Marsh de aici si cara-te pe Hotz News, Ziare.com si alte alea, sfetodoctule!

Metallicus 09-07-2010 - 18:37

Pentru cultura ta generala, care lipseshte cu desavîrshire, la mine de metal sunt armura si sabia!

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult