Acasa Actualitate-InternaSocial Sindicalisti de la Federatia „Spiru Haret” picheteaza Ministerul Educatiei

Sindicalisti de la Federatia „Spiru Haret” picheteaza Ministerul Educatiei

scris de Ziua Veche
3 afisari

Aproximativ o suta de cadre didactice afiliate la Federatia Sindicatelor din Invatamant „Spiru Haret” vor picheta, miercuri, sediul Ministerului Educatiei, nemultumite de situatia actuala a sistemului de invatamant si de conditiile de munca.


Actiunea va incepe la ora 11.00, informeaza Federatia „Spiru Haret”, potrivit Mediafax. Protestul este prima actiune din calendarul stabilit de federatie si urmareste blocarea aplicarii OUG 114/2009 care prevede reducerea cu 15.000 a numarului posturilor din sistem, modificarea OUG 1/2010 privind unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, derularea unui dialog social real si implicarea partenerilor de dialog in toate deciziile Ministerului Educatiei referitoare la drepturile si interesele profesionale, economice si sociale ale salariatilor din invatamant.

 

0 comentariu

Viorica Ianc 07-07-2010 - 16:25

Pentru mine Rosia Montana este mai mult
decat o bijuterie. vanduta numai cu 4
miliarde. Si in punga Romaniei ramane
multa cianura !
Si Blestemul lacomiei !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult