Acasa Actualitate-InternaSocial Sindicalistii Agrostar cer demisia ministrului Agriculturii si anunta proteste pentru luna viitoare

Sindicalistii Agrostar cer demisia ministrului Agriculturii si anunta proteste pentru luna viitoare

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Presedintele Federatiei Agrostar, Niculae Stefan, sustine ca actuala conducere a Ministerului Agriculturii este “cea mai proasta” din ultimii 20 de ani.

Niculae Stefan a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj alaturi de deputatul PDL Mircia Giurgiu, ca cere demiterea actualei conduceri a Ministerului Agriculturii si a anuntat ca aceasta este una dintre revendicarile protestelor care vor fi organizate la inceputul lunii viitoare.

Este cea mai proasta conducere. Noi am cerut demisia ministrului de trei luni, ne mentinem in continuare cererea. Acest ministru sau actuala conducere trebuie sa plece imediat, pentru ca orice zi intarziere inseamna probleme din ce in ce mai mari pentru agricultorul roman”, a precizat Niculae Stefan.

Presedintele Agrostar a anuntat ca sindicalistii federatiei pe care o conduce vor organiza, pe 2 septembrie, actiuni de strada in fiecare resedinta de judet, iar pe 9 septembrie, la Bucuresti, urmeaza sa fie organizat un miting de protest la care sunt asteptati 20.000 de producatori agricoli, insotiti de utilaje.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult