Acasa Actualitate-InternaSocial Sindicaliştii de la Dacia anunţă un miting de amploare

Sindicaliştii de la Dacia anunţă un miting de amploare

scris de S. P.
1 afisari

Sindicatul Automobile Dacia va organiza, pe 5 martie, o adunare publică pentru susţinerea industriei auto, la care ar urma să participe peste 10.000 de oameni.

Sindicaliştii Dacia anunţă un miting de protest

Sindicaliştii Dacia anunţă un miting de protest

„Consiliul Sindicatului Automobile Dacia va organiza o adunare publică pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, în data de 5 martie 2014, între orele 13,00 şi 14,00. La adunarea populară vor participa peste 10.000 de membri ai sindicatului”, se arată într-un comunicat semnat de liderul sindical Nicolae Pavelescu, citează Agerpres.

Una dintre nemulţumiri este legată de lipsa măsurilor concrete pentru susţinerea pieţei auto din România, sindicaliştii cerând suplimentarea tichetelor pentru programul de reînnoire a parcului auto şi stimularea cumpărării de maşini noi. Se va protesta, de asemenea, faţă de nerespectarea promisiunilor guvernanţilor cu privire la modificarea legislaţiei muncii şi faţă de decizia Guvernului de amânare a execuţiei tronsonului de autostradă Piteşti – Sibiu, considerat de sindicalişti ca fiind „de importanţă deosebită pentru SC Automobile Dacia, pentru furnizorii săi şi pentru România”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult