Acasa Actualitate-InternaSocial Sindicatele anunta manifestatii dure de strada

Sindicatele anunta manifestatii dure de strada

scris de Ziua Veche
0 afisari

„Daca guvernul Romaniei nu va intelege argumentatiile pe care Cartel Alfa le va prezenta, suntem obligati sa incepem actiuni mai dure de strada, pentru ca am constatat ca simplele manifestatii de tip miting nu au vreo influenta asupra Guvernului si vom cauta forme de protest mai deranjante pentru actuala putere”, a declarat Romulus Nita, vicepresedinte al cartelului.

 

Toate organizatiile agricole din Romania vor iesi in strada in data de 2 septembrie, Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar si Asociatia Producatorilor Agricoli din Romania organizand o ampla actiune de protest, a anuntat, marti, la un post privat de televiziune, presedintele Agrostar, Stefan Nicolae, citat de Agerpres.

El a subliniat ca in Romania vor avea loc cresteri ale preturilor la alimente, cu 30 la suta la paine, cu 15 la suta la alimente si 7-8 la suta la legume, deoarece in zona cerealelor, de exemplu, a avut mari probleme din cauza climei, a ploilor fara precedent ce au afect suprafete importante cultivate cu cereale.

Agricultorii cer, printre altele, sa fie rezolvata problema ajutoarelor de stat, ce vor fi acordate pana in 2013, cand va intra intra in vigoare noua Politica Agricola Comuna.

Nicolae a precizat ca, din punctul de vedere al agricultorilor, statul trebuie sa aiba doua obiective clare: sa sprijine sectorul agricol, care aduce plus valoare si sa asigure siguranta alimentatiei populatiei.

0 comentariu

Caramache 26-07-2010 - 02:28

„LUNI, 26 IULIE 2010 01:24
SCRIS DE ION PETRESCU” cu propria manu militari:
” În pofida deplasării în peninsula coreeană a celor doi secretari de stat americani, Hillary Rodham Clinton şi a lui Robert Gates,….”

Hada-de dom’ plotonier majur colonel tablagiu cu stele in retragere, de cind curat murdar neconstitutional, are guvernul Statelor Unite ale Americii ( SUA pentru tolomacul strajer hotarnic politruc incasabil Petrescu Ion, raportez sa traiti apevist Marshallist dumbovitzeanist ) DOI secretari de stat ?!?!?!
S-o fi schimbat US Constitution, si chestia asta o stie numai politrucul plt.maj.col.dr. Petrescu Ion in retragere?

Pepe 26-07-2010 - 08:40

@Caramache

Tov Caramache, guvernul american are, spre stiinta dumitale, mai multi secretari de stat. Nu doar unul asa cum insinuezi mata din ignoranta. Hillary Clinton este secretar de stat la externe iar Robert Gates este secretar de stat la aparare… Inteles tov Caramache? Apropo…. mata ce grad ai? Caporal?

geek-a-contra 26-07-2010 - 09:02

sua nu are decit 1 (unu) „secretary of state” de stat si ala functioneaza numa’ la externe. totzi ceilalti sint „secretary” pur si simplu si au functii echivalente de ministri pe domenii.

„secretary of state” pe ministere au englezii.

dom’ fefe, da’ mata de grad militar ai? soldat prost? sau numa’ incult? in masura in care meseria de ziarist presupune si un anumit fel de cultura….

geek-a-contra 26-07-2010 - 09:03

pepe, nu fefe

Marlene 26-07-2010 - 11:17

Tot pe tatami, Francisc?
Cata elegantza…
Am uitat ca asa predai si cursantilor tai.

Alex 26-07-2010 - 15:42

@gica contra aka geek-a-contra

Matale ai notiunea dialogului civilizat? Pe de alta parte… ai impresia ca daca iti scrii pseudonimul sub forma „geek-a-contra” pari mai smecher, mai inteligent? Nici vorba! Te iluzionezi amarnic. Tot „plotonier” needucat esti. Oricat te-ai stradui sa pari altceva decat ceea ce esti.

geek-a-contra 26-07-2010 - 16:00

am purtat noi frodata frun dialog? civilizat au nu? care-i problema in postarea mea adresata lui pepe? sintagma de „soldat prost” este comuna in limbajul coleocvial romanesc. deci, unde-i lipsa de civilitate?

ps.
1. nu sint plotonier.
2. in general nu port discutii cu alti forumisti decit pe teme f concrete
3. cind sint virulent sint virulent cu ziaristii: un profesionist nu are voie sa faca greseli de natura celor facute in mod curent de ziaristii din Ro
4. care-i grija ta legata de nick-ul meu?
5. nu-ti place stilul si nick-ul me? abtine-te sa ma citesti.
6. esti rizibil cu obiectiunile la pretinsa lipsa de civilitate cind iti incepi postarea cu „grohaielile lui”……

Marlene 26-07-2010 - 17:01

Esti tu un simplu cititor asa cum si Voiculescu este imbogatit prin munca lui.
Iei un ban gramada de la cei care te pun sa faci intentionat comentarii tampe, agramate si pe masura dusului tau cu pluta.Ai prins si terenul slab la astia dornici de audienta, dar nu ne crede prostimea ta, ca nici noi nu te subestimam.Te doare de fonctia lu coana Clinton exact in cot sau la ceea ce nu mai ai sub prea plinul din fata ta zgabie de doi banuti, manel trist si securist.

Tzepesh 26-07-2010 - 17:53

O fi Gica securist, ori nu, da tu taman te-ai deconspirat.

Marlene 26-07-2010 - 18:00

Tzepesh puiule toti sunteti decomprimati destilizati deconspirati cu apendicele cerebelului in kinestezia bomboneilor

geek-a-contra 26-07-2010 - 19:57

m-ai prins. nu stiu eZact cu ce, da’ m-ai prins :)))

i-an zi-mi tu mie, cine anume ma pune sa scriu ce scriu? poate asa aflu si io de la cine sa cer un banutz usurel…..

acu’, daca tot te-ai pus pe scris, eSplica-mi tu mie in ce consta timpenia, agramatismul (desigur facind abstractie de inevitabilele erori de dactilografie: viteza, pacatele mele, viteza…) si dusu’ meu cu pluta (ca io-s nascut pe ozana cea limpede si frumos curgatoare iar nu pe bistritza….).

iote o chestie de care mai, mai ca ar fi trebuit sa fiu mindru: „Ai prins si terenul slab la astia dornici de audienta”. trecind peste absconsul exprimarii, care este terenul ala slabu’, cine ESTE astia dornici de audienta, in ce consta prinderea terenului si la ce mi-ar folosi?

daca „voi”, aia de nu ma subestimati, sinteti cine imi dai de inteles ca ati fi atunci confirm si o spun clar si raspicat : DA! VA CRED PROSTIME!. nu a „mea” ca nu angajeez decit oameni inteligenti! poti sa faci ceva daca asa va cred io? daca nu va convine recitati-va unul altuia chestia aia cu „sus pe virfu’ dealului…. ”

in ce o priveste pe madam clinton: in afara faptului ca este ministrul de externe al tzarii al carei cetatean sint (injura-ma. orice motiv vei gasi este bun…) ce ma deranjeaza in fapt este nestiinta agresiva. io unu’ cind nu stiu ceva sau gresesc si mi se atrage atentia verific, cer scuze si corectez dar nu injur pe la’ de m-a atentionat. acu’ ti-e clar?

in rest multa sanatate si ofuscare maxima!

Marlene 26-07-2010 - 21:44

enervarea ta june domn confirma misia de a noroi sub diferite etichete pentru ca in celula frigorifica unde ai acceptat sa lucrezi pentru binele dictaturii lui baselu nu trebuie deloc sa gandesti ci doar sa arunci cu noroi pana la exasperarea haituitei persoane fixate pentru denigrare din cu totul alte motive matale fiind in postiura de a gasi pretexte doar mai marelui tau i se strica reputatiunea cu anumite pagini despre naufragiul carierei si armatei sale asa ca toata mila pentru un robot ca alde contra cui vrei si cand vrei

Caramache 27-07-2010 - 01:32

Fa Marileno, eleganta evident ca cere pe tatami. Tu insa tot la rogojina ai ramas si toti nespalatii te fac tataki. Sunt curios cu cit iti vinzi felia? Le dai apevistilor reducere daca astia sunt tablagii cu stele si vin insotiti de fanfara melitara?

Marlene 27-07-2010 - 06:22

caramache are o psihoza,
adica o boala psihica ce debuteaza de cele mai multe ori la varsta pubertatii
fiind schizofrenic pierde progresiv contactul cu realitatea si isi creeaza propria sa lume
halucinatiile sunt prezente, in special cele auditive precum zgomotele pe tatami
in lipsa unui tratament corespunzator schizofrenia se poate degrada, ajungand la o ramolire progresiva a creierului

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult