Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, protest în Piaţa Victoriei VIDEO

UPDATE Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, protest în Piaţa Victoriei VIDEO

scris de M.A.
8 afisari

UPDATE: Victor Ponta a venit cu maşina în Piaţa Victoriei, a coborât din autoturism şi a mers la protestatari pentru a-i saluta. După câteva minute, Ponta s-a întors la maşină şi a plecat din Piaţa Victoriei, fără să facă nicio declaraţie.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizează marţi, 1 mai, un miting în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, începând cu ora 11.30.

SCMD

SCMD protesteaza in Piata Victoriei

Potrivit SCMD, deşi iniţial, în urma schimbării Executivului, reprezentanţii sindicatului au analizat posibilitatea anulării mitingului, aceştia au decis totuşi ca acesta să aibă loc.

Protestam impotriva furtului calificat, practicat de catre Putere, cu tupeu, prin calcarea in picioare nu numai a Constitutiei ci chiar a propriilor lor legi ticaloase, impotriva pensionarilor, bugetarilor, revolutionarilor, elevilor, studentilor, persoanelor cu dizabilitati. Protestam pentru toti cei care sunt furati astazi, cu acte in neregula, ca in codru! Protestam pentru vanzarea pe nimic a ultimelor resurse ale natiunii si aruncarea datoriilor companiilor implicate, tot in spinarea noastra, a tuturor. Protestam impotriva distrugerii sistemului de asistenta medicala, impotriva distrugerii invatamantului, a legislatiei muncii, a legislatiei pensiilor si, in ceea ce ne priveste pe noi, “fostii militari” si “fostii politisti”, impotriva desfiintarii categoriei noastre socio-profesionale, prin transformarea in “asistati” sau “beneficiari”, care primesc nu pensii ci, conform Legii 263/2010, “ajutoare sociale lunare” de la stat. Care ajutoare, indiferent de cuantum, pot fi acordate sau … retrase.”, spune SCMD.

Protestatarii, care vor organiza mitingul începând cu orele 11.30 pînă la ora 13.30 în Piaţa Victoriei, doresc: alegeri anticipate pentru schimbarea configuraţiei Parlamentului, suspendarea şi demiterea preşedintelui, anchetarea şi pedepsirea împotriva abuzurilor asupra categoriilor socioprofesionale şi de vârstă din România.

16 comentarii

Traian Basescu 01-05-2012 - 12:52

Proteststati mai tovarasi, nu va lasati! Ar fi si pacat sa nu o faceti. Frecati-i pe astia la cap cat mai mult. Ponta, cum e mai nevricos din fire, numai odata trebuie sa chiraie si va rade pe ici si colo prin punctele esentiale pe la pomeni. Pentru moment s-a oprit sa „Pupat Piata Endependentii” si sa ofere plin de generozitate gaura de la covrig. Mai incolo, mai vedem.

Mititelu’ de el nu e foarte inteligent dar macar e razbunator si nu uita cine i-a sarit la jugulara. Ce mai stati?! So pe el !!!

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

P.S. Dar nu va obliga nimeni sa ramaneti asistati. Puteti foarte bine sa va gasiti ceva mai util de facut pe lumea asta. Adica sa va luati o slujba sau sa va deschideti o afacere. E mai util decat latratul in strada. Pe masura ce criza se adanceste oricum va vor rade binisor la osanza. USL-asii vor avea o revelatie: aceea ca ati fost unelte ale regimului politienesc bashinist. Asta e. Fi fericit leat azi, ca maine va fi mai rau!

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Ciu Huhu 01-05-2012 - 13:16

JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 01-05-2012 - 13:17

Mache, curind ve-ti arde in IAD, tu si Basescu!!!!!

kamy 01-05-2012 - 13:00

In piata erau multi latrai de serviciu ai antenelor, multi profitori de lovilutzionari care si-au trantit lazile cu pepsi pe chicioare si au devenit lovilutzionari cu hakte in rhegula, zindikalisti cu ochii tristi care nu mai au penzii de 100 de milioane ci doar de 50-70 milioane si nu mai au din ce trai…..

Ciu Huhu 01-05-2012 - 13:33

Da, tu esti un porc-securist slugoi al dictatorului Basescu, minti si faci diversiune pe Net!
Am fost de curiozitate in Pta. Universitatii, acolo am gasit cei mai buni si cinsti oameni din tara, am demonstrat intr-un oras resedinta de judet, la fel ca multele mii de romani din 64 de orase, in frig, si am strigat JOS BASESCU, ANTICIPATE, JOS DICTATORUL BASESCU…!!!!!!!!

Traian Basescu 01-05-2012 - 13:55

Multele mii care erau cate 50-100 de ciumpalaci per demonstratie. Daca asta e tot ce puteti, apoi e vai de capul vostru. Ati ajuns ca lenesul din povestea lui Creanga – pomeni vret voi in continuare, dar va e lene chiar si sa mai iesti la cersit…

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Ciu Huhu 01-05-2012 - 14:44

Erau in zile de virf aproximativ 2000 de demonstranti, in TG. Mures au fost 5000, in fiecare oras mare!!!!!
JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!

Mache securist BASIST BLESTEMAT, IN CURIND VEI ARDE IN IAD, TU SI STAIPINUL TAU DICTATOR BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Traian Basescu 01-05-2012 - 17:40

La Tg Murea au fost intr-adevar peste 4000 de demonstranti dupa demiterea lui Raed Arafat, care demonstranti protestau impotriva demiterii sale. insa dupa aia, cand balciul a degenerat doar in „jos Basescu” nu s-a mai adunat mai nimeni. Au fost cateva zeci de scursuri cu mintile ratacite, ca peste tot in tara.

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Daca chiar aveti snage in voi lansati procedura de suspendare. Sunt tare cuiros ce scor veti scoate la referendum. Oare parlamentarii USL-asi care ar esua a doua oara in procesul de demitere al presedintelui, impotriva vointei poporului vor avea atata sange si demnitate in ei sa demisioneze din parlament si sa renunte la viata politica? 😉

Hai curaj, baieti! Ce va retine sa incercati suspendarea inca odata?!

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

Ciu Huhu 01-05-2012 - 18:19

Mache porcule-securist BASIST, care postezi acum cu numele DICTATORULUI Traian Basescu, care-i Dumnezeul tau, ramine cum am zis, in 46 de orase ale tarii au fost mult mai multi, au fost multe mii de demostranti, decit minti tu IN VECI BLESTEMATULE BASIST MACHE!!!!!!!!!!!!

urbos 01-05-2012 - 14:54

Da ba muistule, 50 erau si ti-au dat jos scarnavia.

Nongshtrom 01-05-2012 - 13:52

Pedofilul Ponta, care a dezvirginat si violat o tinara de 17 a devenit prim ministru in tara lui Dracula, asa ca totul e posibil. In sfirsit visul fsn-istului Basescu s-a implinit: Romania este condusa de alianta USL/PDL. Lumea asteapta cu sufletul la gura noul cabinet. Vai mama noastra, parca nu stim cine o sa ne conduca, aceleasi gorile odioase care ne-au saracit si ne-au adus in sapa de lemn de 22 de ani, ardi-i-ar focu pe ei si pe sustinatorii lor.

Ciu Huhu 01-05-2012 - 14:50

ESTI UN PORC PEDELIST BASIST SECURIST, platit sa minti si sa faci diversiune pe net, ptiu!

urbos 01-05-2012 - 14:55

Vai de ma-ta, asa e. Se zvarcoleste scroafa in cosciug.

Nongshtrom 01-05-2012 - 15:09

faceti spume, leprelor, taiati-va venele, limbricilor, ca ne consumati oxigenul de pomana

urbos 01-05-2012 - 15:49

Tot noi facem spume ma otevist retardat?

Nongshtrom 01-05-2012 - 16:46

sa-ti bagi otv-ul in rect si sa i-l dai si ma-tii sa-l linga.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult