Acasa Actualitate-InternaSocial Sinucidere cu repetiţie la Odorheiu Secuiesc. S-a aruncat de pe bloc

Sinucidere cu repetiţie la Odorheiu Secuiesc. S-a aruncat de pe bloc

scris de A.B.
17 afisari

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs la un apartament din Odorheiu Secuiesc, cel mai probabil provocată de proprietarul locuinței, care ulterior s-a aruncat de pe bloc și a murit.

explozie odorheiu secuiescȘeful Centrului Operațional al ISU Harghita, col. Ovidiu Dudu, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că explozia s-a produs la un apartament situat într-un bloc cu patru etaje din Odorheiu Secuiesc, după ce un tânăr, proprietarul locuinței, a provocat explozia lăsând deschise arzătoarele de la aragaz și de la cuptor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, când polițiștii au ajuns la fața locului, ușa de acces în apartament era smulsă de suflul exploziei, iar în locuință și pe casa scării era un fum gros.

În timp ce oamenii legii încercau să stabilească dacă în interior se află victime, un locatar a anunțat că proprietarul apartamentului s-a aruncat de pe bloc. Acesta fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Col. Ovidiu Dudu a precizat că 30 de locatari ai blocului au fost evacuați de pompieri, cinci dintre ei ajungând la spital. Dintre aceștia, patru s-au intoxicat cu fum și unul a suferit un atac de panică. Explozia a distrus apartamentul tânărului, dar și geamurile de la alte cinci locuințe și ușile de la opt apartamente din bloc.

Echipa de anchetatori se află la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult