Acasa Actualitate-InternaSocial Sistem electronic pentru pensiile romanilor din strainatate

Sistem electronic pentru pensiile romanilor din strainatate

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Ministerul Muncii urmeaza sa finalizeze pana la sfarsitul acestui an un sistem de declaratii electronice prin care romanii din strainatate sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze pe distante foarte mari pentru a-si depune actele de pensionare, a declarat, luni, ministrul Mihai Seitan, la dezbaterea asociatiilor din diaspora.

El s-a referit in primul rand la romanii din tari mari ca SUA, Canada sau Australia, unde trebuie strabatute distante mari din diversele orase de resedinta la ambasadele Romaniei din statele respective.

Conform Agerpres, el a amintit si faptul ca Parlamentul urmeaza sa voteze proiectul guvernamental al Legii pensiilor, Seitan avansand ca data probabila pentru adoptare luna septembrie. “Nu-i de ascuns faptul ca noi chiar modificam serios Legea pensiilor in Romania, suntem foarte avansati cu ea in Parlament, in septembrie probabil ca o sa fie si aprobata, ca de la 1 ianuarie sa intre in vigoare si o noua abordare a pensiilor”, a mentionat ministrul Muncii.

0 comentariu

Voinea 24-07-2010 - 15:11

Albanezii insufletiti de doctrine care nu mai sunt valabile de zeci de ani Nu au inteles ca in situatia ca tot mapamondul ii recunoaste, sarbii nu-i vor recunoaste niciodata! De aceea sunt sigur ca si Kosovo este un plan regional hotarat aiurea in lume…trebuie si acest armament handicapat utilizat si cum altfel decat de oameni cu dizabilitati.

emil 25-07-2010 - 20:25

Tiganii se simt cu „musca pe caciula”!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult