Acasa Actualitate-InternaSocial Situaţia spitalelor. De ce îl acuză Dragnea pe Nicolăescu

Situaţia spitalelor. De ce îl acuză Dragnea pe Nicolăescu

scris de M.A.
2 afisari

Măsurile prezentate de ministrul Sănătăţii nu au fost discutate în Guvern, a declarat luni vicepremierul Liviu Dragnea, care a apreciat ieşirea lui Nicolăescu drept „neinspirată”.

Situaţia spitalelor. De ce îl acuză Dragnea pe Nicolăescu

Situaţia spitalelor. De ce îl acuză Dragnea pe Nicolăescu

„Am văzut declaraţia domnului Nicolăescu legată de trecerea spitalelor în subordinea autorităţilor locale. Am avut o discuţie cu el, a rămas ca săptămâna asta să ne punem de acord. Nu cred că a fost foarte inspirată declaraţia”, a spus Dragnea, citat de Mediafax. El a precizat că a fost sunat de mai mulţi primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene în legătură cu acest lucru.

„Mai mulţi primari, preşedinţi de CJ m-au sunat în aceste zile. Când au fost trecute spitalele în subordinea autorităţilor locale aveau foarte multe datorii, nu a fost un management bun cât au fost în subordinea Ministerului Sănătăţii, iar după ce au trecut la autorităţile locale, au fost curăţate datoriile, managementul s-a îmbunătăţit”, a spus Dragnea.

El a precizat că, în cea ce priveşte finanţarea spitalelor private, probabil Nicolăescu va fundamenta şi argumenta o astfel de măsură. Dragnea a spus că măsurile respective nu au fost discutate în Guvern. „Nu s-au discutat aceste măsuri în şedinţa de Guvern. Ar fi bine pentru toţi miniştrii ca înainte să facă declaraţii despre intenţii majore ale ministerului pe care îl conduc să aibă o discuţie în Guvern sau măcar cu primul-ministru„, a spus Dragnea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult