Acasa Actualitate-InternaSocial Şmecheri, pe banii tăi. Lista celor care au locuinţe RA-APPS

Şmecheri, pe banii tăi. Lista celor care au locuinţe RA-APPS

scris de M.A.
22 afisari

Încă de miercuri dimineaţă, toată lumea aşteptă să vadă dacă Guvernul se va ţine de cuvânt şi va face publică lista favorizaţilor care trăiesc în case RA-APPS. Şmecheri, pe banii tăi, chiriaşi de lux.

Şmecheri, pe banii tăi. Lista celor care au locuinţe RA-APPS

Şmecheri, pe banii tăi. Lista celor care au locuinţe RA-APPS

Lista persoanelor care deţin locuinţe de protocol şi de serviciu, prin RA-APPS, a fost făcută publică miercuri. Premierul Victor Ponta a precizat că Executivul intenţionează să păstreze un număr limitat de apartamente şi vile, iar celelalte vor fi vândute. El a mai spus că va cere sa se stabilească în mod clar categoriile de demnitari care pot beneficia de locuinţe în sistem RA-APPS.

Guvernul a prezentat lista chiriaşilor RA-APPS, inclusiv categoria persoanelor fizice „care nu mai sunt îndreptăţite să deţină locuinţă de serviciu”, pe care figurează foştii demnitari Alexandru Nazare (ministru), Samuel Calotă (ANPC), Ioan Pavelescu (AVAS) şi doi foşti consilieri de ministru.

Printre aceşti „chiriaşi de lux” de la RA-APPS se numără personalităţi politice, dar şi din lumea artistică. Pe listă se regăsescu nume ca Gelu Voican Voiculescu, Adrian Severin, dar şi Ion Ţiriac, Rodica Mandache, Gabriel Cotabiţă sau Andrei Păunescu.

Lista cu toate persoanele fizice

Situaţia persoanelor fizice care deţin locuinţe de protocol

Situaţia persoanelor fizice care nu mai sunt îndreptățite

Situaţia persoanelor fizice care deţin locuinţe de serviciu

3 comentarii

Marius 17-01-2013 - 15:37

Bah, dar astia platesc o caruta de bani chirie…

geekacontra 17-01-2013 - 15:59

este absolut surpinzator, unii platesc echivalentul sau mai mult decit o rata la banca. daca ar costrui sau cumpara o casa intr-o zona „normala”. dar tinind seama de pozitia caselor in care locuiesc, in buricul tirgului si in zone selecte…. per global, insa, cei mai multi platesc mai putin decit o fac cei care au acces la case echivalente in zone achivalente dar pe efortul si malaiul lor si nu pe baza de ra-apps.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult