Acasa Actualitate-InternaSocial SMILE – Campanie umanitară ASLS România de Crăciun. Ajută şi TU!

SMILE – Campanie umanitară ASLS România de Crăciun. Ajută şi TU!

scris de Laurentiu Banches
15 afisari

Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (ASLS) organizează până în data de 16 decembrie o nouă ediţie a campaniei SMILE ce îşi propune să aducă de Crăciun multe zâmbete pe chipul copiilor şi bătrânilor de la Casa de copii Iosiv si Caminul de batrâni Iacov-Corina.

SMILE – Campanie umanitară ASLS România de Crăciun.

Campania umanitară bianuală SMILE a ajuns deja la cea de-a 15-a ediţie, luând naştere din dorinţa studenţiilor voluntari ai ASLS de a face sărbătorile de Paşte şi Crăciun mai fericite pentru copiii din centrele de plasament. În premieră în această iarnă în campanie se strâng donaţii în bani, haine şi incălţăminte pentru bătrâni, în cazul de faţă pentru cei de la Căminul de bătrâni Iacov-Corina, în speranţa că vor petrece acest Crăciun mai bucuroşi, zâmbind mai mult ca în precedentele în pofida greutăţiilor pe care le au de înfruntat. Copiii şi bătrânii vor fi vizitati de către voluntarii ASLS care speră ca şi la această ediţie a campaniei să cânte, să se joace şi să râdă cu aceştia.

Cu ocazia campaniei umanitare SMILE, ASLS România va organiza şi o petrecere caritabilă, Relationship Status Party, la care sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să socializeze, să se distreze şi să aducă după posibilităţi o donaţie în plus pentru campanie. Relationship Status Party va avea loc în seara de marţi, 11 decembrie, în Clubul Mojo din Bucureşti, cu începere de la ora 21:00. Cei care vor veni la petrecere vor primi la intrare câte o brăţară de culoare verde (single), galbenă (complicated) sau roşie (commited) în funcţie de starea relaţiei fiecăruia.

Afis Relationship Status Party (foto: asls.ro)

La eveniment atmosfera va fi incinsă de trupa Viky Red, care promite un show inedit cu melodii de pe albumul de debut şi de Alin Farcaş & Anca Mitrache, care speră să încânte participanţii cu un concert acustic de coveruri. Surprizele nu se vor opri însă aici, membrii ASLS pregătind mai multe momente deosebite pentru acest eveniment care promite să se transforme într-o seară de neuitat pentru participanţi.

Biletele pentru Relationship Status Party se găsesc la infodeskurile din Pitar Moș și Edgar Quinet (unde pot fi realizate şi donaţiile), în intervalul orar 12.00-16.00, prețul fiind de 10 lei (în preț este inclusă și brățara, pe care o veți primi la intrarea în club). Evenimentul este organizat de ASLS România în parteneriat cu Club Mojo și asociațiile studențești: ASER, ASPSE, ASUB, ASAA şi ASLUB. Pentru informaţii suplimentare sau noutăţi puteţi vizita site-ul oficial al ASLS sau pagina de Facebook a campaniei SMILE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult