Acasa Actualitate-InternaSocial Sondaj. Românii sunt bolnavi de bârfe

Sondaj. Românii sunt bolnavi de bârfe

scris de C.P.
6 afisari

Un sondaj arată că românii sunt mai pasionaţi de evenimente mondene decât de ştiri legate de politică.„Singurul eveniment cunoscut în măsură mai mare decât subiectele mondene este cutremurul din Japonia, despre care au auzit 99% dintre respondenţii intervievaţi. Peste 90% dintre români au auzit despre divorţul dintre Irinel şi Monica Columbeanu şi despre cel dintre Pepe şi Oana Zăvoranu, la fel şi despre posibila schimbare a premierului Emil Boc”, arată sondajul IRES .

Romanii sunt pasionati de stiri mondene

Despre votul privind moţiunea de cenzură la adresa Guvernului au auzit 89% dintre respondenţi, în timp ce evenimente precum dezbaterile privind alegerea şefului PDL, precum şi recentele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu cu privire la modificarea Constituţiei sunt cunoscute în măsură mai scăzută de către români – 74 %, respectiv 67 %.

Studiul mai arată că ştirile mondene sunt percepute de oameni în mod uniform, indiferent de diferenţierile socio-profesionale, de vârstă şi de şcolarizare. Aceste diferenţe apar, însă, atunci când vine vorba de informaţiile politice.

Sondajul a fost realizat realizat în perioada 16-18 martie 2011 pe un eşantion de 1.153 de indivizi.

3 comentarii

spartacus 29-03-2011 - 20:14

Oamenii au auzit depre stirile „mondene” pentru ca sunt mediatizate mai intens , mai agresiv si mai mult de catre media. Asta este explicatia, si nu interesul romanului in rufele murdare ale cuplurilor formate din fufe devenite doamne si domni cu minte ce 2 ani si portofele garnisite.

jan dinu 30-03-2011 - 00:24

Romanii sunt bolnavi …de tirfe !
Shi se transmite foarte repede !
Antibioticile nu trateaza moralitatea
Dar nici popi…!
JD-USA

tanase marian 30-03-2011 - 14:17

EXCELENTELE VOASTRE CU RESPECT EU VA TRANSMIT CEVA MAI GRAV ROMANI SUNTDISTRUSI DE ACEASTA DREAPTA BOLNAVA EA,,.SCUZE PENTRU SCRISUL DIG\FICIL NU AGRAMAT,. EU AM O DISFUNCTIE GRAVA NEURONALA DATORITA UNUI A. V. C. SI LA CARE AM FOST REFUZAT A FI AJUTA IAR UN MEDIC DE LA SPITALUL M. I. MI A SPUS,,ALA DACA ARE CREIERUL INFLAMAT VINE ALTA DATA,, FITI BLESTEMATI DRAGI CONDUCATORI,,. RECENT ACUM PATRU LUNI UN DERBEDEU MEDIC LA FUNDENI M A DAT AFARA AN STRADA DESI NU PUTEAM MERGE CA SI ACUM,CAND I AM POVESTIT DRAMA DE LA M. I. ,. FITI BLESTEMATI DRAGI CONDUCATORI,,.NU POT MERGE EU NU AM IESIT PE STRADA DE PATRU LUNI,,…………………..ASTA ESTE BARFA MEA NENOROCITILOR,NU MA BAGA NIMENI AN SEAMA,,.M. M. AN REZERVA TANASE MARIAN DE LA S. T. S. FITI BLESTEMATI MI ATI BATJOCORIT TARA,.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult