Acasa Actualitate-InternaSocial Şopârla lui Vanghelie

Şopârla lui Vanghelie

scris de Cristian Vultureanu
7 afisari

Şopârla din această fotografie nu a fost pozată într-o pădure sau la Grădina Zoologică, ci în sectorul 5 al Capitalei. În sectorul unde primarul Vanghelie s-a apucat să amenajeze spaţiile verzi cu ajutorul puşcăriaşilor, dar nu ia nicio măsură să strângă haitele de maidanezi care mişună printre blocuri, de n-ai curaj să te mai duci acasă de frică să nu te muşte căinii fără stăpân.

Probabil că şi biata şopârlă din imagine a luat frică de maidanezii lui Vanghelie, de a avut atât curaj, încît s-a căţărat pe peretele exterior al blocului şi a intrat pe geam în bucătăria unui apartament situat la etajul 6.

S-a chinuit mult proprietarul apartamentului până a convins şopârla lui Vanghelie să se lase fotografiată, dar în cele din urmă reptila a cedat, dar cu o condiţie: l-a rugat pe fotograf să vorbeasca cu Vanghelie să strângă maidanezii din Rahova, că poate aşa îşi găseşte şi biata târâtoare liniştea în puţinul spaţiu verde care mai e printre blocurile pe care Vanghelie vrea să le doteze cu  „parasolare”!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult