Acasa Actualitate-InternaSocial Sorin Oprescu: Preţul gigacaloriei rămâne la 100 lei plus TVA în această iarnă

Sorin Oprescu: Preţul gigacaloriei rămâne la 100 lei plus TVA în această iarnă

scris de Ziua Veche
6 afisari

Sorin Oprescu-foto AgerpresPreţul gigacaloriei va rămâne, în această iarnă, la 100 lei plus TVA, iar subvenţia va fi acordată pentru toţi bucureştenii, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. „În urma unei analize serios făcute, am decis suportarea subvenţiei la gigacalorie şi în această iarnă, pentru toţi bucureştenii”, a precizat Oprescu, subliniind că efortul bugetar va fi de 226 milioane lei (52 milioane euro), până la finele iernii.

În plus, acesta a spus că doreşte să rezolve problema „găurii negre” care se numeşte RADET. „În acest an, în luna noiembrie am să prezint Consiliului General un raport şi un proiect de reorganizare a serviciului, pentru ca această stare de incertitudine să se încheie. Vreau ca anul viitor să nu mai avem această problemă”, a subliniat prof. dr. Sorin Oprescu.

Acesta a menţionat că reorganizarea RADET a început de un an, printr-o evaluare ale cărei concluzii vor fi prezentate CGMB săptămâna viitoare şi care vor sta la baza unor măsuri de reorganizare a servicului pentru ca anul viitor să nu mai existe probleme. Sorin Oprescu a spus că evaluatorii au propus o concesionare a RADET.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult