Acasa Actualitate-InternaSocial Sorin Oprescu: Subvenţie la căldură pentru toată lumea

Sorin Oprescu: Subvenţie la căldură pentru toată lumea

scris de M.I.
3 afisari

Sorin Oprescu, a declarat, la Pro TV, că subvenţia pentru căldură va fi plătită, în continuare, de Primăria Generală pentru toată lumea, arătând că decizia Curţii Consituţionale a fost că ar fi discriminare dacă nu s-ar plăti subvenţie şi pentru primar, preşedinte, prim ministru.

Sorin Oprescu

În continuare va fi pentru toată lumea, pentru că mi-a răspuns Curtea Constituţională că este discriminare şi că şi eu trebuie să primesc subvenţie şi domnul Băsescu trebuie să primească subvenţie şi primul ministru trebuie să primească subvenţie şi toţi directorii generali. Mi-a spus că nu este constituţional, că fac discriminări. Plătesc la toţi cât oi putea, pe mine mă interesează să nu moară ăia în casă de frig care nu pot să-şi plătească„, a precizat Oprescu, întrebat dacă subvenţia va fi pentru toată lumea.

4 comentarii

digital 16-12-2012 - 20:16

apropos,băsexu ar merita oarece subvenție,doar e în slujba românilor de pe vremea lui ceașcă,eu i-aș da subvenție la greu,bă-iatului!

Popescu Aurelian 16-12-2012 - 21:43

De ce doar Bucurestenii trebuiesc subventionati cu mic cu mare si nu toti cetatenii Romaniei. Pentru ceilalti cetateni nu este discriminare? „pe mine mă interesează să nu moară ăia în casă de frig care nu pot să-şi plătească” „Aia”? Cine sunt „aia” domnule Oprescu? Deja voi sunteti voi si restul sunt „aia”? Curtea Constitutionala evident ca s-a lacomit si la putinii bani ce le revin personal pentru subventie. Bravo! Ditamai JUDECATORII SI ALTII sa se preteze la subventii din partea statului sarac. Cea mai dreapta subventie la nivel de tara ar fi fost o suma fixa pentru fiecare persoana. Traiesti intr-o vila de 500mp sau intr-o cocioaba de 5mp aceasi subventie sa primesti. In felul acesta da, cred ca se impune sa nu se faca discriminare.

BULA 17-12-2012 - 04:52

PSD zice ca e partid de stanga. Dar e alcatuit din securisti milionari in dolari. A dat jos fabricile si uzinele Romaniei si i-a facut someri pe muncitori si pe ingineri.

dana 17-12-2012 - 09:54

Felicitari domnule Oprescu pentru aceasta initiativa in slujba bucurestenilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult