Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Sorin Oprescu nu va mai fi transferat la Spitalul Militar

UPDATE – Sorin Oprescu nu va mai fi transferat la Spitalul Militar

scris de B.C.R
13 afisari

UPDATE  – Centrul medical al Ministerului de Interne a respins, miercuri, solicitarea lui Sorin Oprescu de a fi transferat la un spital din Capitală pentru un consult medical amănunţit. Cererea fusese admisă, iniţial, de Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

„Urmare la solicitarea formulată de către persoana arestată preventiv şi încarcerată în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în data de 23.09.2015, în respectarea prevederilor art. 71 pct. 6 din Legea nr. 254/2013, factorii decizionali (CMDTA Doctor Nicolae Cretzulescu) au stabilit că persoana în cauză poate fi examinată de către un medic nominalizat expres, la locul de deţinere, urmând ca personalul medical ce are în supraveghere persoanele reţinute / arestate preventiv să permită efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat al DGPMB, cu precizarea că, în cazul în care starea de sănătate a persoanei private de libertate o impune, medicul ce îl are în supraveghere va decide asupra conduitei terapeutice de urmat.

Cererea lui Sorin Oprescu, unitate medicală pentru un consult de specialitate a fost aprobată miercuri dimineaţă, de Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Astfel, fostul edil va fi scos din arestul Poliţiei Capitalei şi dus la Spitalul Militar din Capitală, în cursul zilei de miercuri. Solicitarea de transfer a fost depusă, marţi, la centrul medical al Ministerului de Interne.

Sorin Oprescu nu se simte bine în arest. Medicul-primar a cerut să fie internat într-un spital civil pentru că ar exista riscul unui infarct. Cererea i-a fost aprobată miercuri dimineaţă, aşa că acesta va fi internat la Spitalul Militar.

sorin oprescu spitalCererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de a fi mutat din arest la spital a fost aprobată.
Starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, aflat de două săptămâni în arest preventiv, nu s-a îmbunătăţit, anunţase, marți seara, avocatul său.

Edilul se plânge de dureri în piept și formulase o cerere privind transferarea sa la un spital unde să fie consultat de medicii săi curanţi.

Primarul suspendat al Capitalei a fost dus luni la Spitalul Sfântul Ioan, pentru investigaţii, dar a revenit în arest, după aproximativ o oră. Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău după ce la televizor au apărut motivele pentru care judecătorii Curţii de Apel au decis ca el să rămână în spatele gratiilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult