Acasa Actualitate-InternaSocial Stare de alertă în judeţul Vrancea

Stare de alertă în judeţul Vrancea

scris de Matei Iliescu
5 afisari

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a aprobat starea de alertă pentru judeţul Vrancea, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru.

Stare de alertă în judeţul Vrancea (foto:bzi.ro)

Militaru a precizat că starea de alertă în judeţul Vrancea intră în vigoare luni la ora 12,00, este valabilă până marţi la ora 14,00 şi că acest lucru nu presupune alte lucruri suplimentare. ‘În baza notei de fundamentare a prefectului judeţului Vrancea a fost aprobată starea de alertă începând de mâine de la ora 12,00 până marţi la ora 14,00, urmând ca după această perioadă să fie fie reanalizată menţinerea stării de alertă‘ a declarat Militaru, precizând că potrivit legislaţiei starea de alertă este o procedură de urgenţă care se activează la solicitarea prefectului, care este şi şef al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă.
Secretarul de stat în MAI, Mihai Capră, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă că prefectul de Vrancea a solicitat instaurarea stării de alertă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult