Acasa Actualitate-InternaSocial Starea celor sase nou-nascuti raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti este stabila

Starea celor sase nou-nascuti raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti este stabila

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Starea celor sase bebelusi internati in Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti a Spitalului „Grigore Alexandrescu” este stabila, unul dintre acestia este in continuare intubat, iar in sapte-zece zile s-ar putea spune daca au iesit din soc, a declarat, duminica, medicul Raluca Alexandru, potrivit Mediafax.


Purtatorul de cuvant al Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitala, Raluca Alexandru, a precizat ca in ultimele ore nu au aparut probleme deosebite in starea celor sase bebelusi raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti.

Unul dintre bebelusi, care are arsuri extensive si de cai respiratorii, ramane in continuare in stare grava, intubat si dependent de ventilatie mecanica, iar starea celorlalti cinci, printre care doua perechi de gemeni – baietei si un baietel si o fetita -, este in continuare stabila.

Cei sase bebelusi primesc lapte special printr-o sonda nazogastrica, iar o pereche de gemeni sunt alimentati cu lapte matern prin aceasta sonda.

Medicul Raluca Alexandru a mai spus ca in sapte-zece zile se poate spune daca cei sase bebelusi au iesit din starea de soc, dar avand in vedere ca ei au rezistat mai mult timp, sansele lor de supravietuire sunt mai mari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult