Acasa Actualitate-InternaSocial Starea drumurilor: Ce drumuri sunt inchise din cauza zapezii

Starea drumurilor: Ce drumuri sunt inchise din cauza zapezii

scris de Z.V.
2 afisari

Circulaţia este întreruptă pe patru sectoare de drumuri naţionale şi autostrăzi, din cauza ninsorii şi a viscolului, repectiv pe A1 Arad-Timişoara (km 503+650 – km 535+850), DN 6 – Biled-Sânnicolau (km 584+000 – km 617+295), DN 59C – Jimbolia-Sânnicolau Mare (km 0+000 – km 41+073) şi DN 1A, Cheia-Braşov, a anunţat duminică Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România /CNADNR/.

Pe sectorul DN 1A, Cheia – limita judeţului Braşov, autoutilajele acţionează în vederea degajării părţii carosabile de zăpada adusă de avalanşe, dar pe celelalte sectoare de drumuri se aşteaptă ca vântul să înceteze pentru a declanşarea acţiunii de deszăpezire.

În ceea ce priveşte reţeaua de drumuri naţionale din partea de Sud-Vest, Vest şi Nord a ţării, există drumuri la şes acoperite cu un strat de cel mult 1-2 cm de zăpadă şi la munte sunt acoperite cu un strat maxim de 3-5 cm de zăpada pe care se acţionează cu utilaje şi material antiderapant.

CNADNR precizează că, începând cu ora 13.00, a fost deschis traficul pe DN 1, sectorul Braşov – Predeal, pentru toate categoriile de vehicule. În intervalul orar 5.30 – 12.00, s-a acţionat cu un număr de 715 autoutilaje şi s-au răspândit 4.954 tone de material antiderapant. Vama Nădlac şi Vama Cenad continuă să fie închise de către autorităţile ungare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult