Acasa Actualitate-InternaSocial Staţiile de metrou, luate cu asalt de pompieri

Staţiile de metrou, luate cu asalt de pompieri

scris de Șt. C
201 Afisari

Angajaţii ISU Bucureşti Ilfov fac, luni dimineaţa, controale la toate staţiile de metrou, verificările urmărind, printre altele, modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor şi moditatea de evacuare a călătorilor, ultimul control fiind făcut în luna mai.

pompierim metrou„Pe timpul verificărilor se urmăreşte modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor, modul de realizare a accesului călătorilor la căile de evacuare, existenţa personalului care dirijează fluxul de călători pe direcţiile de evacuare, asigurarea dotării cu mijloace de stingere a incendiilor, asigurarea accesului autospecialelor pentru intervenţie în situaţii de urgenţă”, transmite ISU.

Cu ocazia verificărilor se va constata şi stadiul de remediere a deficienţelor identificate la controlul lui luna mai, atunci când au fost identificate multe nereguli: îngreunarea evacuării călătorilor, nemarcarea căilor de evacuare prin indicatoare, funcţionarea necorespunzătoare a iluminatului de siguranţă, nemarcarea cu indicatoare a tablourilor electrice aferente scărilor rulante, exploatarea unor conductori electrici cu conducte imperfecte la conexiuni şi legături, străpungerea izolaţiei sau lipsa ei, amplasarea la ieşirea de la metrou a unor construcţii sau spaţii care reduc lăţimea liberă de circulaţie a căilor de acces, de evacuare şi de intervenţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult